Zobrazit přihlášovací formulář

Školní sada Baagl s vlaštovkami - recenze

Školní sada Baagl s vlaštovkami - recenze

Nad výběrem aktovky, pro naší budoucí prvňačku, jsem strávila hodně času a přesně tuhle jsem vybrala. Náhodou jsem narazila na možnost testování a jaká byla radost, když jsem byla vybrána  :). Opravdu moc děkujeme. 

Aktovka je ještě hezčí než na fotkách, má bohatou výbavu a spoustu dokonalých vychytávek.

Nejdůležitější byl samozřejmě design samotné aktovky a aby se líbila dcerce. Tato je opravdu krásná. Na první pohled zaujme obrázky,  vzory, materiály a barvami.  Velké plus dávám i za reflexní prvky a dobrou viditenost dětí i za tmy.

Pro mě byla při výběru důležitá hlavně velikost a váha aktovky.  Dcerka je menší,  dobrá a hubená.  Tuto bez problémů unese a na zádech jí sedí skvěle.  Zádová opěrka je nastavitelná,  roste s dítětem.  Má měkké a pohodlné polstrování. Popruhy jsem také nastavitelné dle potřeby a super je i hrudí spona.

Hlavní kapsa je na zip, který i šestileté dítě otevře a zavře naprosto bez problémů.  I po otevření aktovka perfektně stojí a nepřevrací se. Uvnitř je prostorná se spoustou kapes, kapsiček,  má rozvrh hodin, karabinku atd. 

Z venku jsou další dvě postranní kapsy na láhev s pitím a kapsa na svačinový box, který je k aktovce v setu a uvnitř má dělící přepážku, která lze vyjmout. 

Dále je v setu penál na psací potřeby opět s rozvrhem hodin. I ten lze jednoduše rozepnou i zapnout. Má dvě výklopné části a dostatek prostoru na tužky,  pasteky, pera atd.

Perfektní je i pytel na tělocvik nebo přezůvky a velké desky na sešity. 

Nesmím zapomenout na chlupatou kuličku na karabince, která se dcerce moc líbí :)

Za nás je aktovka dokonalá,  kdo váháte,  neváhejte  :).

Zatím jsem nenašla jediné mínus a dcerka už se nemůže dočkat až s ní poprvé vyrazí do školy. 

0.0
Publikováno , přečteno 478x

Kategorie