Zobrazit přihlášovací formulář

Zubní kartáček IONICKISS

Zubní kartáček IONICKISS

Děkuji za možnost vyzkoušet japonský kartáček Ionickiss, který bych si sama nikdy nekoupila.

Při prvním čištění jsem byla tak nadšená, že jsem si zuby čistila příliš dlouho. Kartáček jsem chtěla důkladně vyzkoušet. Bohužel proto jsem následující 3 dny měla velmi bolestivé a přecitlivělé dásně. Musela jsem se vrátit ke svému klasickému kartáčku, než se dásně zase uklidnily.

V druhém kole svého testování jsem to již nepřeháněla s intervalem čištění a musím říct, že nadšení trvá. Vyčištění zubů je nesrovnatelné, nádherně hladké zuby bez plaku vydrží téměř celý den, plak se tolik netvoří a neusazuje. Díky dvojí délce štětin výborně vyčistí i hůře přístupná místa. Co mě baví rozhodně nejvíce, je čištění bez zubní pasty. Zkoušela jsem už několikrát i s klasickým kartáčkem, ale to prostě není ono. Ale s Ionickiss bomba!

Vzhledem k tomu, že klasický kartáček používám nejměkčí variantu, tak mi testovaná hlavice Soft přišla v tomto srovnání poněkud tvrdá.

Jediné, co bych snad mohla vytknout, tak držení kovového pásku mokrými prsty. To se mi zatím příliš nedaří při čištění pravé strany úst, bude potřeba ještě natrénovat.

Těším se na každoroční kontrolní návštěvu zubaře, jestli díky tomuto kartáčku již nebude potřeba odstraňovat zubní kámen.

5.0
Publikováno , přečteno 538x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie