Zobrazit přihlášovací formulář

Nikdy není pozdě začít

Nikdy není pozdě začít

Ještě jednou vás zdravím nežli nastoupím na rehabilitaci a čas bude proti mě.

              Zamyšlení nad poradnami na hubnutí. 18.01.2016 11:41 Zdravím vás, Dnes se budu věnovat poradnám a poradcům na výživu a hubnutí.Udělala jsem si takový svůj průzkum na internetu a chci se s vámi podělit o má zjištění.

1.Je jich jak much.

2.Všechny nabízejí jídelníček na míru a to v akci.

3.Všichni se chlubí svými spokojenými zákazníky.

4.Všichni vám tvrdí,že pokud nebudete používat jejich doplňky nezhubnete.

5.Nic vám jakoby nenutí.

6.Nabízejí konzultaci zdarma..

A to je asi tak jediné co od nich zdarma uvidíte. Každý musí něčím živit,ale když pak nějaká chuděra píše na jejich facebooku,že musí začít šetřit,aby s nimi za 7000kč mohla zhubnout...Ano ,opravdu by jste museli šetřit,protože po konzultaci zdarma přijde cifra ,ze které budete mít oči navrch hlavy.

Soustředila jsem se na Svět zdraví a jejich poradny a poradce tzv.odborníky.Zjistila jsem,že na některé z nich asi jejich jídelníčky a doplňky nějak nefungují.Z mého pohledu,když budu chtít někomu radit se stravováním a hubnutím tak bych podle toho měl vypadat.

O co tedy jde.Je to zas a jenom dobře vypracovaný psychický nátlak na naše maličkosti.Udělá se dobrá reklama s fotkami a komentáři pějícími chválu jak se s nimi krásně hublo...No bodejť by ne.Ještě by,ale třeba onen zmiňovaný Svět zdraví nebo zákazník sám měl připsat cifru,kterou za tu spokojenost zaplatil.A můj průzkum říká,že není malá.,i když negativní komentáře nějak ubývají nebo co

.Ve finále to vypadá,že jsou všichni spokojeni s tou částkou,kterou vysolili,protože jinak asi zhubnout není možné. Nevím jak vy,ale mě i 2000 kč za měsíc a to je zřejmě minimum ,připadá dost na to co vám řeknu zadarmo.A ti co si myslí,že opravdu vyzkoušeli všechno a nejde jim zhubnout a drží se všech pravidel,by se měli nejdříve zamyslet kde je zakopaný pes nežli se půjdou za několik tisíc dozvědět to co vlastně vědí jenom to tak nějak úplně nedodržují.

Ano ,jsou opravdu lidé,kteří mají problém a bude zcela jistě zdravotní nebo pomalý metabolismus,alergie na jídlo... Od toho,ale máme lékaře třeba Obezitolog,Dietolog a ten by měl najít váš problém a to zadarmo.

Protože jsem vyzkoušela spousty doplňků,které pomáhají při hubnutí i třeba gel doktora Fořta,který také patří do skupiny Svět zdraví.Tento gel jako spalovač tuku je něco tak odporného,že jsem měla problém ho vůbec doužívat.Netvrdím proto,že doktor Fořt není odborník,ale rozhodně už vím proč je ve skupině Svět zdraví.No hold ty své produkty musí někde udat.

Přátelé místo peněz,které by jste vyhodili za tyto tzv.odborníky s jídelníčky na míru v akci si kupte raději kvalitní jídlo, dobré ryby,zeleninu,kvalitní maso a k tomu třeba lístek na bruslení do fitka a nebo pomůcky na domácí cvičení ,které stojí pakatel a já vám je příště představím.

Jo a selský rozum nikdy nezklame,takže i bez tzv.obborníků platí....

. Pijte do polopita a jezte do polosyta.

Snídejte jako král, o oběd se podělte s přítelem a večeři dejte nepříteli.

A jestli chcete na něco šetřit,tak na pěknou dovolenou,protože jestli dosáhnete svého cíle ,tak si ji zasloužíte. Jinak dobrá rada ode mě,výborný pomocník,který vám pomůže s porcemi a jídelníčkem a dělá to zadarmo jsou www.kaloricketabulky.cz/.Prosím nenechte se zmanipulovat cíleným jakoby né nátlakem.Dokážete to jen si víc věřte. A příště budeme zase cvičit. Vaše J. 

 

2.5
Publikováno , přečteno 2951x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie