Zobrazit přihlášovací formulář

Šťastná maminka - spokojená rodinka :) Souhlasíte?

Šťastná maminka - spokojená rodinka :) Souhlasíte?

Maminka ≠ automaticky kuchařka, uklízečka, vychovatelka, pradlena. I maminky mají své přání. touhy a potřeby. Pokud je na ně navalováno spoustu povinností a ještě se předpokládá, že to musí prostě zvládnout, tak se z maminek stanou "trosky". 


Je to pozvolné a dlouho neviditelné. ale o to více nebezpečné. Najednou maminka - ta dobrá duše, která dokázala obejmout, dávat tolik lásky, pohladit, rozveselit - už to nedělá. Neusmívá se, je bez energie, trápí se. Tak ráda by byla jako dřív, ale její plamen vášně hluboko vevnitř zhasnul.


A stačilo by tak málo, aby se tak nestalo. Nebrat maminky jako samozřejmost. Co třeba dnes udělat odpolední svačinu a kávu. Uložit děti do postele a přečíst jim pohádku. Umýt nádobí. 


Ale hlavně maminky - jak se říká, co si neuděláš, to nemáš - vy a jen vy si najděte čas na sebe - na kávu či nákupy s přítelkyní. Na dlouho voňavou vanu, na knížku či poslech hudby. Nezapomínejte, že pokud budete šťastná vy, budou i ostatní kolem Vás. Vaší povinností není dělat lidi kolem sebe spokojené a šťastné. Vaší povinností je BÝT ŠŤASTNÁ hlavně Vy.

4.2
Publikováno , přečteno 1094x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie