Zobrazit přihlášovací formulář

Vínová = zimní klišé?

Vínová = zimní klišé?

Máte ráda všechno své černé oblečení a jen hledáte nápady, jak svůj šatník ozvláštnit? Vínová šála, rukavice nebo kozačky budou tím pravým. Nebojte se ani vínového oversized svetru nebo vlněného kabátu v bordó barvě. Vínová se hodí také k tmavě i světle šedé. Můžete také zkusit vínové skinny džíny a k nim černý rolák a kotníčkové kozačky.

 

Vlastníte-li naopak vínových kousků více, nebojte se obléknout monochromaticky - tedy vínová od hlavy až k patě. A jaké doplňky pak zvolit? Světle šedé kozačky, tmavě šedá kabelka nebo klasicky vše černé! Vínové odstíny se také hezky doplňují s béžovou či krémovou. 

 

Nové kombinace?

Baví Vás neotřelé barevné kombinace? V Miláně se nosí barvy jako vínová + tmavě modrá, vínová + tmavě zelená anebo vínová + červená! Tyto tmavé barvy se hezky doplňují a budou něčím novým, co rozhodně na českých ulicích nepotkáte. Nebojte se proto vykročit ze zóny bezpečí a zkoušejte, které barvy z vašeho šatníku k vínové budou hezky sedět.

 

Různé textury!

Pohrajte si s různými texturami. Luxusně vypadá vínová krajka na topu, koženkové legíny a doplněné kašmírovým kardiganem v neutrální barvě. Nebo kožešinová vesta + vínová košile + vlněné kalhoty v pánském stylu. Čím víc textur, tím méně barev, držte se tohoto pravidla a určitě vymyslíte nejeden STYLový outfit!

 

Ať už se rozhodnete vínovou obléknout na doplňkách nebo oblečení, určitě oceníte její variabilitu a množství barev, které k ní ladí. Nešlápnete vedle s šedou, černou nebo béžovou. Tak vzhůru do skříně a pohrajte si při skládání zítřejšího outfitu. Těším se na Vaše reakce!

 

Vaše Siena

Bella Ispirazione

 

1.0
Publikováno , přečteno 2350x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

vycky333 31. 1. 2019, 17:06
Ahoj, já na barvy v poslední době moc nejsem, zvlášť přes zimu. Na druhou stranu, když se rozhlédnu kolem a všude vidím na všech jen tmavé oblečení, tak to není moc pozitivní. Letos jsem si řekla, že žádnou černou zimní bundu si kupovat nebudu a šla jsem do vínové od mé oblíbené značky Cellbes a musím říct, že se v ní cítím skvěle a krásně se tahle barva hodí ke všemu, co ráda nosím :)
domyk 3. 11. 2017, 22:20
Vínovou nosím už několik let, je to má oblíbená (clamp) No konečně je tedy i trendy
moo-moo 2. 11. 2017, 17:25
Ahoj, hezký článek. Vínovou miluji a hlavně na podzim. Nejraději mám kombinaci vínových legín a běžových doplnků. letos u mě (jako na obrázku) vyhrává all in vínová - tedy celá v jedné barvě a nějaký ten doplněk, který to vše roztřelí.

Kategorie