Zobrazit přihlášovací formulář

Glukánek

Glukánek

V první řadě bych chtěla poděkovat za možnost vyzkoušet tento výrobek na podporu imunity dětí.

Když jsem četla výzvu na testování, byla jsem nadšená a doufala jsem, že budeme  vybráni. Plánovala jsem však i v případě neúspěchu nákup, neboť mi přípravek doporučovala naše dětská lékařka.

Máme tři děti (8 ,5 a 2 roky).  Starší děti navštěvují školu a školku. Všechny nemoci, které právě těmito zařízeními prochází se na ně "nalepí" a dorazí domů k nejmladšímu. Rýma se stala od podzimu do jara součástí naší rodiny a občas se objeví i věrný přítel kašel... Minulou sezónu jsme vyzkoušeli podobné výrobky na posílení imunity v kombinaci s probiotiky, zeleninou, ovocem atd., ale i tak jsme zůstali věrnými zákazníky lékárny.

...a proto jsem byla ráda, že jsme mohli vyzkoušet Glukánek.
 
Balíček se sirupem velikosti 150 ml přišel poštou za pár dní po informačním emailu. V té době už jsem měla nastudovány informace ohledně dávkování a těšila se, že zkusíme něco na imunitu dětí a to v chutné formě.
Hned následující den ráno děti začaly Glukánek užívat. Sirup příjemně voněl a chuťově je velmi dobrý (dle dětí i mě). Jen s odměrkou by mi v balení vyhovovala i lžička s ryskami (jde možná o zvyk, protože i z odměrky šel sirup dobře vypít a nezůstával v odměrce na dně přilepený).
Další dny už se děti vysloveně těšily na sirup. Nejmladší dítko  se dokonce připomínalo.
V průběhu testování se u staršího syna objevila rýma, která trvala nečekaně jen pár dní (místo u něho klasických deseti). Nedokáži posoudit, zda to bylo sirupem, ale už jsme dokoupili další a určitě budeme v prevenci s betaglukany pokračovat.
5.0
Publikováno , přečteno 449x

Kategorie