Zobrazit přihlášovací formulář

KetoMix

KetoMix

V prvé řadě moc děkuji Mimibazaru za možnost účastnit se testování s ketomix.cz

Jmenuji se Veronika, je mi 38 let a mám 1 šestileté dítě. Vždy jsem hodně sportovala, do 17ti let i závodně. Po narození syna jsem se celkem rychle dostala na "normální váhu". Nebyl to ideál, ale nestěžovala jsem si. Po mateřské jsem nastoupila do práce a má váha vylítla velmi rychle nahoru. Sedavé zaměstnání, téměř žádný pohyb, špatné stravování, stres a tak všechno. Začátkem tohoto roku jsem si řekla, že už to takhle nejde, že s tím musím něco udělat. Začala jsem tedy cvičit s trenérem. Tělo se zpevnilo. Když se naskytla příležitost vyzkoušet ketodietu, řekla jsem si, že to prostě zkusím, že mě to donutí se zamyslet nad tím, jak jím a pomůže tu váhu snížit.

S testováním jsem začala 23/5. Má počáteční váha je 88 kg při výšce 177 cm

 

Já před začátkem diety :)

 

     

 

První týden testování:

Mám za sebou úspěšně první týden s KetoMix. Musím říct, že začátek byl celkem náročný, ani ne tak s tou pravidelností konzumace, to jsem byla celkem zyvklá, ale s tou skladbou jídla. Kaše, koktejly - to já moc nemusím, pak polévky a jen "zelená zelenina", ta mě děsně nadýmala :( A také jsem měla druhý den docela hlad. Nicméně jsem kontaktovala po chatu KetoMix a prodiskutovala to s nimi, tak na zahnání hladu jsem navýšila gramáž zeleniny a bylo lépe. Až na to nadýmaní, tím trpím do teď :) U této diety se nedoporučuje větší fyzická zátež, ale posilování a běh se dá krásně zvládnout a vůbec se necitím slabá nebo unavená.

Co se týče jídel, tak co mě nejvíce chutná jsou omelety, já do nich přidávám zeleninu dle chuti (houby, porek, cuketa...) a to me zasytí a je to opravdu moc dobré. Polévky se snažím vždy také doplnit zeleninou, má to lepší chuť. V knížce, která byla součástí balíčku, je i několik receptů, které jsem už vyzkoušela,. Za to jsem moc ráda, samotnou by mě některé věci fakt nenapadly. 

Výsledek k 31/5 po prvním týdnu je: - 3,5 kg a pásek u kalhot zapínám o jednu dírku míň :)

Zde pro inspiraci a představu pár ukázek jídel dle KetoMix receptů....

Polévka ketomix s fazolovým lusky    Ketomeleta s porkém a houbamiCuketové ketoplacky  Palačinka s cuketovým pyré  Ketopolévka s žampiony

 

 

Druhý týden testování:

Ahoj, s menším spožděním se chci s vámi podělit o můj druhý týden s ketomix.cz.

Najela jsem na druhou fázi, která pro mě byla už o něco příjemnější, jelikož jsem mohla zařadit dvě "normální jídla"  během dne, doplněné produkty KetoMix. Takže už jsem měla lososa, tuňáka, šunku, sýr, cottage a hlavně už jsem mohla zařadit i více druhů zeleniny. Přiznám se, že těch kedluben ředkviček bylo už dost :) 

Z produktů KetoMix mi nejvíce chutnají koktejly, ty si dávám ráno, a pak k dopolední a odpolední svačině, když ráno stihnu, tak udělám palačinku. Obědy a večeře dávám "normální jídla". Buď se inspiruji recepty v brožuře, nebo dle svého uvážení a chuti. 

Jinak cítím se dobře, zvládám i trénink v posilovně,. Jediné, co mi chybí je ovoce!!! Letní období k tomu jen láká, kupuji ho hodně rodině a "trpím", že ho nemůžu také :(

Výsledek k 7/6 po druhém týdnu je- 1 kg

 

Třetí týden testování:

Ahoj, hlasím se po dalším, už třetím týdnu testování, fáze druhá se dá velmi dobře zvládat. Tím, že je možné zařadit dvě "normální jídla" během dne, tak mě to i baví. Stále jedu nejvíce koktejly - už mi ale docházejí příchutě, nejvíc mi chutnala jahodová a  vanilková.... no a když je ráno čas tak si udělám palačinku, kterou pomažu tvarohem a posypu skořicí... z normálních jídel si nejvíce dávám lososa a zeleninu, nebo tuňáka se sálatem - to mám většinou na oběd. U práce mám výbornou chorvatskou restauraci, kde dělají čerstvé ryby a různé druhé zeleniny, grilovanou, dušenou nebo mix saláty, tak mám možnost vyrazit si i s kolegy na oběd :) a večer dle chuti salát a vařené vajíčko nebo šunka, případně s krevetami, květák s vajíčkem apod. nebo jsem vyzkoušela pár receptů z brožury...

Jediné co mi stále chybí je to ovoce, přiznám se, že jsem si pár kousků dala. Když to připravuji dítěti, tak neodolám....

Jinak zvládla jsem i víkend v kempu. Záleží, kde v kempu budete, ale tam co jsme byli my bylo bistro a restaurace, kde měli i saláty a přírodní kuřecí plátky nebo lososa, mícháná vajíčka. 

Výsledek k 15/6 po třetím týdnu testování je: - 1 kg

Po třech týdnech je tedy má váha 82,5 kg (-5,5 kg), začínají si všímat kolegové a rodina, což je pro mě velmi motivující!

No a teď už mě čeká poslední týden s KetoMix....

 

Čvrtý týden testování:

Tak mám další a v tomto testování vlastně poslední týden za sebou, kde jsem pokračovala ve fázi F2, tj. 3x denně ketomix jídla a 2x denně normální jídla. Váha mi za ten poslední týden nijak neubyla (možná příčina více stresu v práci a občas jsem i vynechala...:( ), ale cítím, že pas a boky jsou štíhlejší. Budu se ještě přeměřovat, jaký byl ubýtek v cm právě v pase a na bocích...tak se ještě vrátím, včetně fotky, ať i vy vidíte ten rozdíl :)

Finální váha na konci 4týdenního testování je 82,5 kg (celkový úbytek tedy -5,5kg)

- úbytek v cm - pas o -13  cm a boky o -7cm!!!

Zde foto důkaz :)

  

Závěr: Určitě to byla velká motivace, vše je samozřejmě o hlavě, ale věřím, že mě osobně to namotivovalo k tomu ještě pokračovat, přes léto tedy bez ketomix, ať si mohu dopřát ovoce a zkusit si nastavit jídelníček tak, abych ještě nějaké to kilo shodila. A na podzim případně pokračovat v dalším shazovaní s ketomix. Přeci jen má idea je aspoň dostat se na 75kg :) No uvidíme, je to ještě kousek cesty, ale dá se to. Teď už vím, co mi chutná, a co si případně na příští fázi naobjednat. :)

Takže holky, kluci, dámy, pánové, neváhejte, vyzkoušejte, a budete spokojeni.

5.0
Publikováno , přečteno 1504x

Kategorie