Zobrazit přihlášovací formulář

Testujeme stavebnice Wedge-it a RE CYCLE ME

Testujeme stavebnice Wedge-it a RE CYCLE ME

Dostali jsme možnost vyzkoušet tuto novou stavebnici, takže se do testování vrháme s nadšením a očekáváním, jestli se naše 3 letá dcerka zapojí do stavění. 

A stavebnice ji zaujala hned. Mám radost.    

Už při rozbalení jsem byla velmi překvapena. Krásné barvičky, lehký pevný plast a zdá se, že i hodně odolný. Celá stavebnice je naskládaná do plastového stojánku a když z vrchu sundáte první pyramidu, objeví se pod ní další, pod ní další, další....až nakonec zbyde poslední malá modrá kostička. Jen samotné skládání zpět bude pro dítě super na přemýšlení. Hodně mě překvapilo, jak všechny dílky do sebe zapadají ať už je skládáte jakkoliv. A těch variant - představivosti se meze nekladou. Dcerka hned stavebnici zkoušela a během dne se k ní vrací a tvoří. Zatím sama staví pouze do výšky, ale s naší pomocí dokázala i složitější "stavby". Uvidíme za jak dlouho se sama pustí do něčeho složitějšího. 

Každopádně je stavebnice pro mě TOP hračka a už 2 kamarádky ji mají na seznamu pro Ježíška.

 

   

 

RE CYCLE ME

I tato stavebnice je super pro rozvoj jemné motoriky a představivosti, ale je už pro větší děti. V recyklované krabičce je vše potřebné k tvoření podle návodu, takže buď můžete postupovat podle něho a nebo ti odvážnější mohou vymyslet a udělat i jiné výtvory. 

 

My jsme vytvořili prozatím kočičku jako stojánek na tužky. Stačilo z lahve vystřihnout potřebný tvar, zvenku natřít barvou a pro rychlejší uschnutí jsme použili fén. Potom nalepit obličej a kočička je na světě.

 

Takže co k tvoření budete potřebovat? Stačí skutečně jen stavebnice, PET lahve a k tomu nůžky a noviny na stůl, ať děti nic nezamažou a můžete se pustit také do tvoření. Tak ať se dílo povede ,-)

 

0.0
Publikováno , přečteno 659x

Kategorie