Zobrazit přihlášovací formulář

Testování Stavebnice Wedge it a Recycle Me

Testování Stavebnice Wedge it a Recycle Me

Stavebnice Wedge-it

Skládačka u nás sklidila velký úspěch ,jak u 4 letého syna, mladšího 11 mesicniho brášky tak hooodně zaujala i manžela. Kluci zkoušeli skládat navazovat, vytvářet, učili se díly pasovat k sobě a na sebe, synka bavila barevnost, tvary třídil dle barev. Skládačka má krásné syté a pestré barvy, které hned zaujmou. Jedinou nevýhodu vidím v nejmenšich dílcích maly 11 mes syn daval do pusy a mohl by spolknout, kdyby byl dilek o neco amlo vetsi dalo by se tomuhle zabranit

Líbí se mi, že se  ze skládačky dá postavit jak abstrakce ,ale i take zvirata, domy, strom, ruzne tvary, materiál je celkem odolný takže zvládá skladačka časté hraní bez poškození.

         


Stavebnice Recycle-Me

Stavebnice  Recykle-Me  synka taktez zaujala,líbilo s emu, že může stříhat a lepit a může využít starou plastovou lahev. Moc rád tvoří takže tahle stavebnice sklidla veliký obdiv. Líbí se mi, že obsahuje hodně materiálu takže nezůstane u ejdnoho výrobku ,ale daji se vytvořit i dva. Syn zkoušel raketu  a chobotnici. Obě stavebnice se nám moc líbili a užili jsme si chvilky při hraní s nimi :)

 

 

 

 

0.0
Publikováno , přečteno 536x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie