Zobrazit přihlášovací formulář

Jak psát blog na Mimibazaru

Jak psát blog na Mimibazaru

Použijte odkaz ZAČÍT PSÁT MŮJ BLOG

  • Pokud píšete svůj první blog, zobrazí se krátký formulář, do kterého můžete napsat stručné info o vaší osobě.

  • Vyplníte název článku a zvolíte kategorii článku. Než formulář odešlete, bude nutné přečíst si pravidla blogu a potvrdit Váš souhlas s těmito pravidly. 

  • Zobrazí se úplný vkládací formulář článku.

  • K článku můžete přiložit obrázky. Náhledové foto bude použito v přehledu článků (pokud fotografii nezvolíte, bude v přehledu článků zobrazena Vaše profilová fotografie).  Ilustrační foto bude použito při zobrazení celého článku.

  • Napište úvod článku, který by měl shrnovat obsah vašeho hlavního textu. Úvod článku je zobrazen pouze v přehledu článků a musí obsahovat pouze prostý text.

  • Začněte psát článek. K dispozici je editor, ve kterém jsou dostupné všechny standardní funkce pro práci s textem. Používejte odstavce, nadpisy, seznamy, citace a obrázky. Minimální délka článku, který můžete uveřejnit, je 100 slov. 

Ke každému článku blogu lze přiložit až 5 obrázků. Obrázky není nutno před vkladem upravovat. Budou zmenšeny automaticky na potřebnou velikost. Velikost obrázku ale nesmí přesahovat 2MB. 

Máte-li článek připraven k publikování, zvolte Ano u položky Zveřejnit článek blogu.

Blogy jsou hodnoceny hvězdičkami na stupnici 1 - 7 kdy 7 je nejlepší ohodnocení. Jednotlivé hodnotící hvězdy mají svou barvu a výsledné hodnocení se promítne do aury článku. Aura je zobrazena v záhlaví článku. Každý uživatel může hodnotit pouze jednou, své hodnocení může měnit. 

Článek můžete přidat do seznamu oblíbených. Pro přidání článku mezi oblíbené klikněte na srdíčko se znaménkem plus. Najdete jej na pravé straně v záhlaví článku. Pokud je srdce červené, článek je již v seznamu umístěn. Když nad červené srdce najedete kurzorem, ikonka se změní na srdce se znaménkem mínus. Kliknutím pak odeberete článek ze seznamu oblíbených.
Stejným způsobem můžete mezi oblíbené zařadit i autora blogu. Ikonu pro přidání do seznamu najdete v profilu autora.  

 

 

5.0
Publikováno , přečteno 2586x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie