Zobrazit přihlášovací formulář

Wrap Up - svět bez igelitu

Wrap Up - svět bez igelitu


Jako maminka 3 dětských strávníků a jednoho velkého živitele rodiny jsem zvyklá péct a nakupovat pečivo ve velkém, takže moc dobře znám problémy s uchováním pečiva. Rodina mi doma odmítá jist žvýkavé, gumové pečivo.

Mile mě potěšila zpráva, že jsem byla vybrána do "testovacího Wrap týmu". 😀 Netrpělivě jsem vyhlížela dodání zásilky. Předem jsem si pečlivě nastudovala instrukce na webu výrobce, které byly mimochodem součástí balení. Dorazily dva sáčky v krásném barevném provedení. Zaujala mě preciznost vypracování, kvalitní materiál a hlavně vnitřní funkční membrána. Za krátkých deset dnů jsem používala menší velikost, označenou "M´. V pohodě se do ní vejde i menší pecen chleba nebo 10 rohlíků. Výrobce nabízí primárně sáčky na chleba, ale musím říct, že i rohlíky jsou druhý i třetí den ve výborné kondici.

Pečivo zůstává čerstvé, děti si ho nemohou vynachválit a mě navíc těší nulový dopad na naši planetu. Díky "wrapáčkům" už nemusím doma řešit problém s gumovým pečivem druhý den a odpadá mi starost s každodenním nakupováním nebo domácím pečením.

Wrapáček pomáhá mně a chrání i přírodu.

S produktem jsem velmi spokojena, ráda ho doporučím dalším a věřím, že potěší i jako vkusný a hlavně prospěšný dárek. Je skladný, kvalitně zpracovaný a ještě velmi efektní.

Děkuji za možnost otestování a přeji všem krásný zbytek léta. ☀️☀️☀️

 

0.0
Publikováno , přečteno 541x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie