Zobrazit přihlášovací formulář

Testování Albi Kvído

Testování Albi Kvído

Značku Albi známe a máme od nich hry a tužku, ale o Roztančených fixech jsem doposud ani neslyšela. A byla to opravdu velká chyba, jelikož jsou naprosto boží.

 

Dcera si je vzala hned první den, kdy nám je pošta přivezla a vydržela u nich celé tři hodiny. Až jsem jí musela nabádat, aby již Roztančené fixy uklidila a nechala je na druhý den. To jsem ale nečekala, že druhý den bude opět zábava na celé odpoledne zařízená. Je to krásná knížká plná úkolů a naše 4,5 letá dcera vše zvládá naprosto bravurně. Všude vypráví, že teď musí dělat úkoly jako starší dcera. Vždy udělá celou stránku, ukáže mi ji a pak si ji jde hned po sobě smazat.

I starší 8-letá dcera si v knížce našla zajímavé úkoly, která se zájmem vyplnila.

 

Velikost knížky dobrá, vejde se nám i do batůžku a bereme si knihu všude s sebou. Líbí se jí především ty úkoly, kde jsou nějaká zvířátka. Je to pro ní více motivační. 

Za 250Kč rozhodně stojí, stránek s úkoly je tam velké množství, takže to není hra jen na jeden den. Ale k Roztančeným fixům se budete vracet pořád dokola, stejně jako my.

 

To co bych jenom vytkla je, že by fixy mohly být trojhranné, aby se lépe učil lsprávný úchop tužky. A gymičky na zadělávfání fixů jsou hodně úzké, takže vrátit fix na své místo dá hodně práce a soustředění ( dítěti, já to zvládám dobře 45)

 

 

0.0
Publikováno , přečteno 547x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie