Zobrazit přihlášovací formulář

Testování Hipp

Testování  Hipp

Dobrý den, 

chci se s Vámi podělit o naši zkušenost s testováním příkrmů Hipp. Když jsem dostala email, že jsme byly vybrány k testování těchto výrobků, měla jsem radost, jako bych něco vyhrála. :) A ono to vlastně opravdu výhra byla. 

Balíček k nám dorazil v pondělí dopoledne, zrovna v době, kdy jsem přemýšlela, co uvařím Stellince k obědu. Takže jsem balíček přebírala s potutelným úsměvem, že dnes vaří Hipp. :)

Mile mě překvapilo to množství, které jsme dostaly k testování. Bohužel jedno jídlo nám přišlo poškozené, tudíž jsme neochutnaly. 

Víte, naše 15 měsíční Stellinka je velký gurmán. Jídlo miluje, dokáže si ho vychutnávat a u toho se tváří opravdu labužnicky. Ale ne vždy jí vše zachutná. Byla jsem tedy zvědavá, jak uspěju s těmito příkrmy. Je spíš zvyklá na domáci stravu, ale občas i já sáhnu po skleničkách. O to víc si ale vybírám, co jí dávám. 

Jako první jsem jí dala k obědu mističku s těstovinami a zeleninou. Vždycky se jí směju, že otevírá pusinku jako ptáčátko. Oběd jí moc chutnal, ještě bouchala lžičkou, že by chtěla přidat. Bylo mi líto vyhodit misku ve tvaru srdíčka, která je vyrobena z pevného plastu. Takže jsem ji pořádně vymyla a nechala na hraní.

Během dne upíjela ovocné šťávy, které jsem vždy trochu naředila vodou. S pitíčky máme zkušenost. Občas jí chci vyměnit vodu nebo neslazené čaje za něco pestřejšího. Takže tohle je vždy sázka na jistotu, že s chutí vypije. 

Co byla pro mě novinka, tak ovocná tyčinka. Ke svačině dávám většinou čerstvé ovoce, ale toto je podle mě super kompromis, pokud jedeme někam na výlet nebo se nám nechce do obchodu na ovoce. Stellinka si první myslela, že jí podávám nějakou hračku. Jen si tyčinku prohlížela. Tak jsem jí naznačila, že se to jí, a tyčinka za chvíli zcela zmizela. :) 

Ovocné kapsičky jsou u nás také sázka na jistotu, miluji jejich praktičnost, kdy je dítě schopné se samo krásně najíst i v nižším věku. U těchto kapsiček však část obsahu skončila všude možně, jen ne v bříšku. :) Důvod byla velmi řídká konzistence. Tento nedostatek však vyvážila chuť, která byla opravdu vyvážená a moc dobrá u všech druhů.

Jediné co malé moc nesedlo, tak obědy ve skleničce, je ve věku, kdy preferuje kousky, které si může sama nabrat, takže hladké rozmixované jídlo ji už tolik nebere.

No a co jsem si nechávala na závěr, tak jsou krémové polévky. Přiznám se, byla jsem skeptická. U nás moc polévky nefrčí. Ale tady se stala výjimka. Bramborovou snědla jakoby snad týden nejedla. Strašně jí chutnala. Možná to bylo tím, že byla krásně hustá a měla v sobě i kousky zeleniny. Rajčaová byla naopak řidší a hladká. Takže jsem jen přivařila těstoviny a naráz se z polévky stal plnohodnotný oběd. 

A abych to celé nějak shrnula? Předem moc děkuji za možnost vyzkoušet tyto výrobky. Byly jsme nadšené obě. Já vše poctivě ochutnala také. :) U ovocných tyčinek si dovedu představit, že je budu nosit v kabelce i jako nouzovku pro sebe. :D 

Byla jsem mile překvapena tou pestrou škálou chutí, které každý výrobek měl. Určitě jsem zde objevila nové oblíbence, které budu ráda kupovat i nadále. 

 

 

  

0.0
Publikováno , přečteno 511x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie