Zobrazit přihlášovací formulář

testování příkrmů Hipp

testování příkrmů Hipp

Krásný den všem maminkám a tatínkům,

 

 ráda bych se s Vámi podělila o naší zkušenost s příkrmy od Hippu, jejichž testování jsme vyhráli. Z výhry jsem měla velikou radost, protože jsem měla alespoň možnost vyzkoušet nové věci a chutě. Od Hippu jsme už pár věcí chutnali, hlavně tedy masové a zeleninové příkrmy a ty našemu skoro ročnímu Vojtíškovi moc chutnali.

 

  Vojta je veliký jedlík a naštěstí mi sní téměř cokoliv, tak jsem věděla, že ochutnávka nových produktů, bude radost pro něj i pro mě. Balíček bohužel dorazil s menším zpožděním, protože nás Česká pošta nezastihla doma a nedala nám vědět, že máme balíček na postě. Naštěstí, jsme se pak k balíčku dostali.

 

  Rozbalovala jsem ho s velkým nadšením a měla jsem radost, že škála produktů je opravdu pestrá. Dostali jsem k testování 3 ovocné kapsičky, 2 příkrmy, 2 polévky (pro mne úplná novinka, o které jsem netušila, že Hipp také dělá), 2 obědy pro děti 1-3 roky, 4 ovocné tyčinky a 2 ovocné šťávy, z těch jsem měla velikou radost, protože jsem je chtěla Vojtovi zrovna koupit na ochutnání.

          

 

  Začali jsem se svačinkou v podobě ovocných kapsiček a Vojta slupnul hned dvě na posezení. Jedna byla jablíčko, meruňka a broskev, to má Vojta moc rád, takže ta v něm zmizela rychlostí blesku, ani nenechal mamince na ochutnání :-) a druhá byla hruška, mango a maracuja. Pro Vojtu nová chuť, přesto ji s chutí sbaštil.

 

                    

 

  Dopoledne jsem se vrhli i na ochutnávku ovocné šťávy. Dala jsem mu mrkvovou s jablíčkem a naředila trochu vodou. Doteď byl Vojta zvyklý jen na pití čisté převařené vody, takže se nejdříve moc netvářil, ale pak alespoň ochutnal. Šťávy nejsou nijak doslazované a mají příjemnou chuť ovoce a zeleniny. Myslím, že v těchto sychravých dnech jsou ideálním doplněním tak potřebných vitamínů.

                                                   

  K obědu pak nemohlo být nic jiného než příkrm od Hippu. Vybrala jsem Zeleninu s krůtím masem a ač je to až od 12 měsíců (což bude Vojtovi za pár týdnů), snědl to opět s chutí a nevadili mu ani větší kousky. Úplně otvíral pusinku a chtěl ještě a ještě. Já jsem samozřejmě neodolala a také trochu ochutnala a klidně bych si dala taky, ale měla jsem smůlu, nezbylo :-)

                           

 

  Nakonec si odpoledne dal i ovocnou tyčinku. Tu spíš jen ochutnal, moc nevěděl co s tím :-) Ale za mě mohu říct, že to je velmi chutná svačinka i pro dospělé a asi si najde místo v naší přebalovací tašce, jako nouzovka na hlad ;-)

                                                   

 

  Na závěr chci říct, že značka Hipp, je pro mne vždy zárukou kvality. Je to opravdu moc chutné jídlo a mlsůtky pro děti už od prvních příkrmů. Jejich výběr je velmi pestrý a určitě si vybere maminka každého dítěte, ať už je větší, či menší jedlík. Díky této příležitosti jsem měla možnost vyzkoušet výrobky, které jsem neznala a nebo jsem se na jejich ochutnávku chystala.

 

  Značka Hipp bude vždy mít v našem jídelníčku místo, ať už díky chutným ovocným kapsičkám (které mají mimochodem moc roztomilé obaly), masovým a zeleninovým příkrmům nebo pochoutkám v podobě ovocných tyčinek.

 

Krásný den všem přeje maminka Jitka a Vojtíšek

5.0
Publikováno , přečteno 739x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie