Zobrazit přihlášovací formulář

Můj nový začátek k novému tělu díky KetoMix

Můj nový začátek k novému tělu díky KetoMix

 

Ahoj , dobrý den..

Tímto blogem bych ráda inspirovala další a snad se mi to podaří alespoň u jedné z vás..

Začínáme 1. týden ♥️

Čím to začalo? Vymlouvat se nebudu, nemám ty kila po dítěti, ale z toho že jsem jedla a jedla a nikdy nekončila..ale nejedla jsem normální teplá jídla, ale jídla co byly hodně sladké a slané a b

ylo jich hodně. Zajidala jsem vše co se mi nedařilo, nebo když se mi něco dařilo tak jsem zase jedla z radosti. Mám jednu úžasnou dceru, které bude tento rok 7 let a jsme 7 let samy bez tatínka dcery. Bylo to náročné ale zvládly jsme to. 

Pracuji jako zdravotník v nemocnici kde vidím šťastné, ale i špatně konce. A já jsem taková citlivka a vše si beru hodně k srdci..spíš to špatné mě vždy semele a jak jinak než že to opět zajím. 

Abychom se dostali k realitě, měřím 155 cm a vážím nyní 83 kilo... To je 30 kilo navíc..a holky musím říct, že je to sakra znát. Jsem jako naskládané pneumatiky a když mi moje milá a hodná babička, která byla vždy ráda, když jsme jedli hezky..řekla, je ty jsi ale boubelina obecná, tak mi bylo až do pláče. Smutný je to že vám nikdo do obličeje z přátel neřekne, holka sakra stop, 

Všichni mi říkali jen že ,, jsi taková akorát" co je to za frázi?😁

Pracuji jako zdravotník a mám jak jsem psala 7 letou dceru. 

Nejsem moc sportovkyně, ale díky dceři a přesvědčení chci začít něco dělat. 

Holky v pondělí si vyzvednu balík od úžasných holek co mě vybraly a dnes jsem objednala bláznivý, podle mě mučící, stroj a začínáme. 

 Když se někdo přidá, budu ráda, když ne, snad vás bude můj deník boubelina bavit😁 krásné dny, Barča ⭐

 

1.den s balíčkem od KetoMixu 

Krásný den 

Dnes jsem si převzala balíček od KetoMixu a jsem z toho nadšená. Takhle připravenou dietu jsem nikdy neviděla, nejsem zrovna zkušenou dietářkou, ale toto je úžasné. Návod a popis je super.

Hned musím vložit jak vlastně začínám, fotky jsou z teplého období kdy jsem už stále stejná, ani kilo dolů. S dcerou se ale naběhám, nejsme zrovna líné, ale že bych se odvážila cvičit venku nebo běhat, tak to ne. 

Dnes spolu s balíčkem jsem si pořídila ,,mučící stroj,, na cvičení, tedy na rychlou chůzi.. doufám, že mi to pomůže se pravidelně hýbat a pravidelně a chutně jíst. 

Ve svém věku 31 let jsem na váze 82 kilo, ano tolik.. někdy si říkám, jak jsem to mohla vůbec dopustit, ale bohužel jsem došla až sem a nyní doufám v obrat v lepší já. 

Balík plný chutného jídla, které je rychle hotové je pro mě ideální, dělám ve zdravotnictví, kde se denně trápím s jídlem, 5-10 minut na jídlo, abych to stihla, je hektické, takhle vím, že to bude raz dva😁

Těším se a doufám, že sem budu moct vložit změnu ♥️

Přeji všem hodně sil a dobrého jídla😍 Bára 🌷

 

 

2.týden ♥️s KetoMix 

Krásný den, dnes je to týden co jsem začala s KetoMix, obrovská spokojenost, díky mé práci, kde není čas je to prima . Příprava během 3 minut. Chutě? Těch jsem se bála nejvíce, ale je to taková chutná alternativa sladkého i slaného. Doopravdy mohu říct, že si pochutnám, nemám hlad a odhodlání mě jen tak neopustilo, jako při každé dietě. 

Myslím, že je to i tom, že je to úžasný balík na 4 týdny, kde máte vše a když je hlad, máte kam sáhnout a nemusíte nikam .. 

Za týden mám 4.5 kilo dole, bez námahy, hladu a chuti na sladké. 

❤️3.týden ♥️

Dneska jsem se rozhýbala a zkusila můj nový šlapací stroj, což o to, je fajn... Ale venku je venku a tak jsme se s dcerou vydali na výlet ..po cestě je takový park s úžasným výmyslem, sedíte na lavičce a šlápněte jako na kole.. do parku to máme 11 tisíc kroků..a snažíme se obden chodit.. 

Sranda byla že jsem se tak rozjela na lavičkovém kole, že jsem pak nemohla ani chodit 😁 

Jedeme toto obden a baví mě to.. snad se mi sem vlezou fotečky..

Můj den začínám vždy s KetoMixem, je to pro mě rychlé, vstávám dost brzy a do práce jedu hodinu. Svačina a oběd jsou přichystány během pěti minut a tím je to pro mě výhodnější. Na příchutě si nemůžu stěžovat a hlavně ta výhoda těchto jídel je, že fakt nemáte hlad. Já jsem byla bezedná..čili jsem mohla cokoliv a kdykoliv a teď jsem sytá. Úžasný pocit.. 👍❤️

 

❣️ 4.týden 

Další týden mi začal, kde se vážím, musím říct, že jsem překvapená že mám další dvě kila dole, kde to jde znát je pupík a také na kalhotech.  Upřímně jsem ráda že to jde, protože je to fakt dlouho co ty kila nosím, ale už opravdu nerada. Přidala jsem ktomu trochu hýbání, tak chodím po schodech, je fuška bydlet v 6. patře ale nevadí, to se dá zmáknout. Samozřejmě, když něco nezapomenete 🙂

Zkouším i podle receptu nějaké jídlo, které si lehce najdu na webových stránkách KetoMixu. Je tam super, aspoň pro mě, že tam jsou rozdělené fáze, kde zrovna jste. Pro mě super v tom, že nemusím pak řešit, zda to můžu, ale vím, že si to prostě můžu dovolit. Manuál který mám, je dost funkční a vypadá jako bych ho měla už dlouho, je dost využívány, tím že je skladný tak ho mám stále sebou a v obchodě se mi taky hodí🙂 Nakoupím si co můžu a nikde nehledám a dlouze nepřemýšlím, zda jo nebo ne. 

Únava a vlastně ani bolesti hlavy nejsou, u mě zázrak, protože jsem člověk co trpí na migrény, celou dobu nic... zvláštní, čekala jsem opak. 

Jsem spokojená ♥️ přeji všem sílu v poražení kil i dobrou náladu, které je v tomto období málo..♥️

 

Pokračování mého testování ♥️ a 5 týden ♥️

Můj denní jídelníček je vlastně strašně jednoduchý: na snídani si ráda dávám palačinky, když to časově nejde dám si už den předem udělaný pudink, třeba s oříškem z povolených potravin. Ke svačině si dám kousek zeleniny a když ne tak sušenku. Hodně dotoho piju, ale to jsem pila furt, při mé práci je to zázrak takhle hodně pít, ale jsem takhle zvyklá. 

K obědu mám připravenou omeletu, když je hodně velký fofr tak si dám koktejl, musím chválit chuť. Někdo to nesnese, ale jak jsem četla a už vyzkoušela, je spousty receptů. Myslím si, že je skvělé, že se mám kde zeptat a kde poradit. 

Svačinu zaháním zeleninou nebo připraveným jídlem. Pro mě jako začínající je fajn poradna. A hlavně všude možnost komunikace. Není to tabu. 

Večeři si dávám s chutí, ale vím, že díky večeři nebudu mít hlad. A hlavně ta lstivá mlsná, ta pro mě byla a je strašákem. 

Mám hodně energie, kde ji využívám? Jdeme s dcerou rády ven, na hřiště, na kolo a kam nás napadne. Nejsem úplně k.o., je to super. Asi mě taky pohání vědomí toho že vím, jak se snažím.

Nesnášela jsem chodit někam ven, měla jsem velký ostych.. teď jsem ráda všude. 

Cvičení po práci 🙂

 

 6. Týden a spousta energie a chuť do všeho ♥️

Krásná neděle a moje pevná vůle 🤘  Dnes jsem si krásně zacvičila, byli jsme na kolečkových bruslích, kde jsme celkem v chladnu jezdili a jezdili 👍

Po jízdě jsem si do služby udělala vynikající palačinky KetoMix, kde zamícháme a máme hotovo, to je úžasné. Dala jsem trochu tvarohu a ovoce. 

Držte se ♥️

 7. Týden s přesunem do 8.týdne❣️

Druhá fáze mého hubnutí, dnes pomalu dobírám dávku jídel na měsíc. 

Po skoro měsíci mohu jen doporučovat, je to tak jednoduché. Chuť a jednoduchost přípravy .

Dnes jsem se vážila, mám další 4 kila dole. A světe div se, ale oblékla jsem džíny, co jsem nosila už dávno. Džíny, které bych si neoblékala, protože mi nebyly. Vím o sobě, že bych to nedokázala, nebýt takové pravidelnosti. Kdykoliv se můžu poradit v poradně KetoMix, kde by mi poskytli takovou službu? Odpovím, protože vím, že nikde. 

 

Těším se na další chutě, které u KetoMix objevím. ♥️ Kila třeste se 💛

 

♥️ Dnes jsem vyzkoušela nové příchutě kokos ,borůvky. Koktejl byl tak výborný, že jsem se nestačila ani nadechnout 🙂 

Co je úžasné jsou tyčinky KetoMix, jdete rychle do práce a nestíháte svačinu? Jasná volba tyčinka, která chutná úplně stejně, jako když si dáte něco na chuť při normální stravě. Pochutnala jsem si a zasytilo mě to až do oběda. 

,,Šťáva" pomerančová byla moc dobrá ♥️ jsem spokojená ♥️

Tento týden bude měření , těším se🙂

     

 

8.týden s odvahou jít dál❣️

Velikonoční měření ♥️ mám o 1 cm méně ve všech třech bodech, jsem ráda, kila mám stejná, ale myslím, že je to hlavně tím že jsem začala něco dělat. Tím myslím, že jsem sebrala odvahu a šla na kolo, brusle, dlouhé procházky .

Naučila jsem se si připravovat jídlo do práce a to včetně svačin. Musím říct, že tato dieta vás naučí hodně, cítím se lépe, mám motivaci pro sebe něco dělat a nevymlouvám se, že jsem po práci. 

Dokonce jsem si řekla, že zkusím i jinou variantu a upeču něco pro mě, jen pro mě. Dost divné, nikdy jsem nedělala nic jen pro sebe. 🙂 

 

Tato mňamka je dělaná z bílků, koktejlu, trochu ořechů a příchutě KetoMix. Místo beránka jsem si doopravdy pochutnala a bylo hotovo za pár minut. 

 

Pár cm zmizelo a já dopnu kalhoty a kabátek co jsem nedopla, pojedu dál, protože je to velká motivace do budoucna. 

 

 Poslední dny v testování ♥️Krásný den, dnes jsem se vážila a mám další kilo dole, začala jsem pořádně sportovat😁 ale kdyby jste mě znali tak se budete divit jako já 🙂 chodím denně 10 tisíc kroků a více. Chodíme na brusle, ze kterých jsem měla vždy strach. A koupila jsem si kolo😁

Jsem energická a jsem ráda, nejsem nervózní z jídla, co můžu a zda jsem neudělala chybu, pro mě bylo tohle řešení a budu vtom dále pokračovat. Kudy chodím tudy chválím, je to mňam. ♥️

 ❤️ Zdravím všechny dámy ale i pány co sledovali testování s ketomixem, je úžasné jestli jsem někoho inspirovala ktomu ,aby to také zkusili. 

Šla jsem do KetoMix stim ,že mě snad navede na správnou cestu a dám dolů nějaké kilo, moje představa byla jiná. bála jsem se chuti a hlavně konzistence. Jsem na to až moc citlivá,když mi nejde něco přes hlavu tak to nedokážu sníst. Užasle jsem  si na prvním jídle pochutnala, 

moje představa bylo 5 kilo a snad dopnutí kalhot. 

Výsledek? 11 kilo dole, menší pupík a doplé kalhoty .

Tímto bych chtěla poradit všem,pokud nevědí zda dotoho jít, že to stojí za všechno co dotoho dáte,jak úsilí tak snahu. V KetoMix najdete spousty úžasných lidí, jste ve spojení snad nonstop,slečna Míša,poradkyně KetoMix mi pomohla i s maličkostmi,výběrem,co smím a nesmím. Nespočet receptů najdete na stránkách ketomixu, pro mě jako maminku co je sama a chodí na služby kde není možnost vařit ,bylo KetoMix vysvobození. 

Za mě osobně doporučuji všem. Kdo se mě ptá,díky čemu jsem taková.. jiná..plná dobré nálady bez nervózy,tak vím co odpovědět,díky KetoMix, to není jen proto že jsem testovala,ale pro to,že jsem měla tu možnost to zkusit. A vlastně ověřit ♥️

Budu pokračovat i dále a vím že mi bude opět dobře porazeno.

Děkuji holkám z KetoMix,které jsou úžasné ❤️ určitě nebudu mluvit jen za sebe když řeknu děkuji za KetoMix ❣️

 

  

5.0
Publikováno , přečteno 1456x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie