Zobrazit přihlášovací formulář

Zkušenosti s objednávkou Dáme Jídlo - Obchody

Zkušenosti s objednávkou Dáme Jídlo - Obchody

V mém případě jsem z nabídky obchodů zvolila nákup z Tesca, vybírat zboží bylo z čeho, vybrala jsem spíše položky, u kterých jsem si ušetřila námahu s donesením domů.

Výběr v rámci obchodu byl poměrně rychlý. Výběr šel v rámci menu omezit na jednotlivé kategorie a tím zobrazit jen příslušnou nabídku.

Potěšilo mě také, že ceny byly stejné jako v prodejně a přišlo mi včetně zboží v akci.

Kurýr byl u nás za 20 minut a nákup mi donesl až k bytu.

Pro druhý nákup jsem si vybrala Foodbrand – řeznictví. Přiznám se, že jsem se obávala objednat si čerstvé maso, tak jsem zvolila jejich domácí paštiky a vepřové maso ve vlastní šťávě. To se mi teď na léto bude hodit a rovněž jsem si ušetřila námahu s donáškou. Kurýr dorazil stejně tak co by dup, asi za těch 20 minut. Nákup převážel v chladící tašce, takže se není třeba obávat ani uzenin a masa.

Nákup do 30 minut v mém případě nebyl klamavou reklamou.

Dopravné si oba obchody účtovaly 39,- Kč, což mi přijde adekvátní. U jednoho obchodu, tuším s lihovinami, jsem viděla i 150,- Kč, to už považuji za trochu přemrštěné.

Takže za mě je Dáme jídlo služba opravdu šikovná, šetří čas a námahu a je z čeho vybírat. Je to rychlé, spolehlivé, pohodlné.

Jedinou nevýhodu vidím v tom, že si mohu vybrat jen ze zařazených obchodů v nejbližším okolí, nabídka prodejen je podle zadané adresy. Bývala bych ráda zkusila třeba Sklizeno, které jsem tu viděla v recenzích, u nás však v nabídce nebylo. Širší nabídka byla třeba s nápoji a alkoholem, i snad s otevírací dobou až večer.

Věřím ale, že třeba základní potraviny jako to Tesco jsou ve všech lokalitách.

0.0
Publikováno , přečteno 2795x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Dáme jídlo 21. 6. 2021, 16:01
Dobrý den Danielo, tímto bychom Vám chtěli poděkovat za otestování služby rychlého doručení nákupu v sekci Obchody na Dáme jídlo. Velice si vážíme Vaší recenze, kterou jsme si pečlivě prošli. Rádi bychom Vás informovali, že naše nabídka obchodů na Dáme jídlo stále roste. Snažíme se rychlým doručením nákupů přinášet porci času navíc. Doufáme, že i Vám jsme takový čas přinesli. Ve Vaší recenzi jsme zachytili otázku na šíři sortimentu. Aktuálně rozšiřujeme sortiment v potravinovém segmentu a věříme, že v brzké době zde najdete vše, co vám dosud chybělo. Budeme rádi, když vyzkoušíte nákupy také v jiných kategoriích, jako jsou například delikatesy, vína, květiny, kosmetika nebo hračky. Ještě jednou děkujeme a doufáme, že s námi budete nakupovat i nadále. S přáním hezkého dne, Tým Dáme jídlo

Kategorie