Zobrazit přihlášovací formulář

Geniální trik hitem internetu: Takhle se nakupují padnoucí boty bez dětí

  • Publikováno:
Geniální trik hitem internetu: Takhle se nakupují padnoucí boty bez dětí

Určitě to znáte taky. Ať už máte potomka jednoho či jich je víc, vypravit se s nimi pro nové boty je obvykle doslova horor. Děti totiž tyhle nákupy příliš nemilují a navíc vám obvykle ani nepoví, zda je boty tlačí nebo jsou naopak příliš velké. Není proto divu, že trik jedné šikovné maminky, jak padnoucí obuv nakoupit bez dětí, se okamžitě stal populárním.

 

Mateřských skupin, kde si rodiče vyměňují zkušenosti, jsou na sociálních sítích tisíce. A právě v jedné z nich se maminka dvou dětí z Austrálie podělila s ostatními o svůj praktický zlepšovák. Prozradila, že používá z kartonu vystřižené obrysy nohou svých potomků, které vytvořila pečlivým obkreslením jejich chodidla.

“Když vašim dětem skokově vyroste noha, takže potřebují nové boty, ale vy nemáte sílu a odvahu vzít je s sebou do obchodu,” napsala a připojila snímek obkreslených dětských chodidel.

 


                                                          Zdroj: Facebook

 

Tahle taktika je geniální, snadno si totiž ověříte, zda vyhovuje nejen délka boty, ale i její šířka, což často bývá problém. A navíc se pro nové boty můžete stavit třeba vestou z práce, šablony se vám totiž vejdou i do kabelky.

Její příspěvek během pár minut nasbíral tisíce lajků od ostatních rodičů, kteří její nápad označili za „brilantní“ a přísahali, že to hned sami vyzkouší. Řada dalších ale napsala, že tenhle zlepšovák už dávno používá. Někteří lidé pak navrhovali použít místo lepenky obyčejný papír, který můžete složit a dát do kapsy.

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

PavSou 29. 8. 2020, 16:47
Tak já to používala už před 13 lety, nic nového to není. Mám jich pár schovaných s datumy (jak rychle těm prckům rostou nohy)...
tasmanak 28. 8. 2020, 17:03
Tak tuhle "vychytávku" používám už 5 let,nic geniálního na tom není,jenom životní praxe.

Kategorie