Zobrazit přihlášovací formulář

Moderní český design a maximální funkčnost - to je značka Zopa, už 10 let

  • Publikováno:
Moderní český design a maximální funkčnost - to je značka Zopa, už 10 let

Příběh české značky Zopa začal před více než deseti lety. Založili ji majitelé firmy Baby Direkt, která je dodnes největším distributorem dětského zboží světových značek pro Českou a Slovenskou republiku. “Věděli jsme, co na trhu schází českým rodičům, proto jsme začali navrhovat produkty pro děti, které přesně vyhovovaly jejich požadavkům,” popsal začátky spolumajitel Baby Direktu Lukáš Fiala. Tradici spolupráce s českými rodiči udržuje dodnes.

 

V nabídce Zopy dnes najdete vše, co vaše dítě bude po narození potřebovat - od kočárků, autosedaček, příslušenství do auta, přes postýlky, hračky rozvíjející kreativitu až po tříkolky a další doplňky.

Prvním výrobkem z dílny Zopa byl kočárek Fusion. Po více než deseti letech se designéři rozhodli tento první kousek oživit a letos představili novou verzi tohoto kočárku Fusion 2. “I tento model je velmi praktický. Navíc ale musím říct, že jsme se za těch 10 let výrazně posunuli co se týče designu. Kromě funkčnosti, tak rodiče ocení i nový moderní design přesně na míru českým rodičům,” popsal novinku produktový manažer Zopy Petr Horáček.

Fusion 2polohovací opěrku, která se dá ovládat pouze jednou rukou, díky polohování si dítě může v kočárku odpočinout i v leže. Odpružená kolečka zajistí ještě pohodlnější jízdu. Velmi snadno se skládá, ve složeném stavu sám stojí a zabírá minimum místa.

Tým značky Zopa se již ale nezaměřuje pouze na kočárky. Myslí na to, aby se postaral o všechny potřeby dítěte. Před několika dny proto představil novou kolekci zimních fusaků Zopa Fluffy. Ty děti ochrání i před těmi největšími mrazy. “Fusak je vhodný jak do hlubokých kočárků, tak do sportovních. Je extra hřejivý, větru a vodě odolný a navíc má velmi moderní design,” řekl Horáček.

Na zimní procházce dětem zaručeně vyhládne. A oběd nejlépe chutná z barevného nádobí, ze kterého po snězení porce vykoukne usměvavý zvířecí obrázek. Bambusové nádobí pro děti Zopa si zamilují nejen děti, ale i maminky. Je totiž ekologicky nezávadnéa biologicky rozložitelné. K obědu si dítko můžete usadit do moderní, designové stoličky Zopa Dolce.

A po poobědovém odpočinku je opět čas se trochu protáhnout.Vemte děti na projížďku na tříkolce. Větší závodníci ocení model Zooter. Holčičkám se bude líbit odrážedlo Poppet, které má tajný prostor na schovávání nejrůznějších pokladů. Dá se z něj navíc udělat i koloběžka.

Snad na každou situaci, kterou zažíváte se svými dětmi od jejich narození do přibližně tří let, najdete v sortimentu Zopa několik pomocníků, kteří vám péči o vaše ratolesti usnadní nebo aspoň zpříjemní. Přesvědčte se na www.zopadesign.com.

 

 

 

 

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie