Zobrazit přihlášovací formulář

Usínáček, plyšový koník nebo vychytané chodítko 2 v 1. Jaké dárky potěší nejmenší děti?

  • Publikováno:
Usínáček, plyšový koník nebo vychytané chodítko 2 v 1. Jaké dárky potěší nejmenší děti?

edvídek pro lepší usínání

Znáte to? Večer pokročil, těšíte se na zasloužený odpočinek po celodenní maminkovské honičce, jenže vaše děťátko ne a ne usnout. Zkoušíte houpat, chovat, zpívat ukolébavky a pořád máte ke spánku blíž než malý uzlík v peřince. Máme pro vás tip. Vyzkoušejte položit miminku do postýlky měkoučkého usínáčka. Medvídek hraje ukolébavku a na bříšku mu svítí jemné světýlko, které mění barvy. Hračka děťátko zaujme, uklidní a zůstane celou noc s ním. Prohlédněte si usínáčka podrobněji v nabídce obchodu Pompo.

 

BeatBo, interaktivní hračka, která roste s dětmi

Kdo má rád pohyb? BeatBo! Připravte se na parádní taneční párty. Stiskněte BeatBo svítící bříško, nebo tlačítko na nožičkách a zábava může začít. Děti si hrají a zároveň se učí. Hračka má tři režimy. Tanec a pohyb, kde BeatBo předvádí parádní taneční pohyby a hraje veselé písničky. V režimu Učení a hry se vaše maličké postupně seznámí s písmenky, barvami, počítáním a dalšími prima dovednostmi. A konečně v režimu Zpívejme společně mohou nejen děti, ale i maminky nahrávat krátké fráze, ze kterých BeatBo vytvoří písničky. Roztomilá hračka nechybí v nabídce Pompo.

 

Nepostradatelný koníček

Houpací koník Rodeo Rocker Banjo od značky B. Toys není jen tak obyčejný houpací kůň. Roztomilé zvířátko s velkým úsměvem a tvarem pro stabilní posezení malých dětí je úžasně měkké a hebce plyšové. Dřevěná držadla jsou velmi příjemná do dětských ručiček. Když se Rodeo Rocker Banjo začne houpat, ozývá se klapot koňských kopýtek. Hračky B. Toys jsou barvené barvami na bázi sójového inkoustu, pro děti zcela bezpečné. Koníček udělá radost dětem od 18 měsíců do 4 let. Veselého koníka pro malého kovboje nebo kovbojku pořídíte za akční cenu v Pompo.

 

 

 

Minikiss Baby Walker 2v1 pro první krůčky 

Chytré chodítko od francouzské značky Smoby pomůže vašemu batoleti s prvními krůčky. Zároveň slouží jako kočárek pro panenku. Kolečka se dají zaaretovat, a tak se kočárek rázem změní ve stabilní oporu, která neujede, aby vaše ratolest mohla směle a bezpečně objevovat možnosti využití chodítka. Jak tato funkční hračka funguje? A kde chodítko seženete za akční cenu? To zjistíte zde.

Další inspiraci pro nákup dárků, hraček i potřeb pro nejmenší děti najdete v Baby kategorii Pompo. Hračky můžete pohodlně nakupovat nejen v kamenných prodejnách, ale také online na www.pompo.cz . V České republice najdete přes 100 prodejen Pompo, které jsou zároveň výdejními místy. Stačí vybrat ten, který máte nejblíž.

Zde si můžete prohlédnout Vánoční katalog Pompo 2018 .

Těšíme se na vás!

 

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie