Zobrazit přihlášovací formulář

Tak trochu jiný pohled na mateřství

  • Publikováno:
Tak trochu jiný pohled na mateřství

Jsou tři. Jsou matky. A moc dobře vědí, jak je někdy na mateřské těžké zůstat sama sebou. Chcete se taky kromě péče o děti a domácnost starat i o sebe, o partnera, o své koníčky a zájmy? Jak na to vám poradí tři oblíbené blogerky z blogu Sexy Mamas.

Sexy Mamas sepsaly své zkušenosti, užitečné rady a tipy pro všechny ženy, které si chtějí mateřství užít (a nezbláznit se). Jejich knížka Sexy mamas: Matky matkám vám poradí, jak se stát sexy mámou – tedy sebevědomou ženou – matkou, která si chce svůj mateřský život užít a ne ho jen přežít.

„Jsme tři. Jsme matky. A stále jsme to MY! Kromě péče o děti (které milujeme) se chceme starat také o sebe, o partnera, o své koníčky a zájmy (které taky milujeme). Ukážeme vám, že to jde i bez výčitek svědomí,“ říkají se Sexy Mamas Iva, Lenka a Alice.

A pokračují: „Sexy je podle nás sebevědomá žena – matka, která si chce svůj mateřský život užít a ne ho jen přežít. Je aktivní, zachovává si své koníčky a dokáže si vybojovat chvíli sama na sebe a své přátele. Nečeká jen na to, až se její partner vrátí z práce. Zbytečně se nehroutí z pohledu na koš plný nevyžehleného prádla a rozházených hraček po bytě. Zkrátka nešílí. Vždyť mít dítě neznamená obětovat se a zapomínat sama na sebe. To není prospěšné nikomu. Vyrovnaná matka rovná se spokojené dítě. I matka by se tedy měla v rámci možností hýčkat. A přestože tráví celé dny v teplácích a teniskách, může být zatraceně SEXY!“

Díky jejich knížce Sexy mamas: Matky matkám zjistíte:

  • že je opravdu hodně důležité věnovat se dětem
  • že je stejně důležité věnovat se sobě, partnerovi, koníčkům, přátelům a snům
  • že opravdový život začíná po porodu
  • že váš partner je hoden vaší lásky, přestože neumí zapnout pračku
  • že ani delší cestování s dětmi nemusí být noční můra
  • nebo že právě vy jste pro svoje dítě ta nejlepší máma

Kniha je navíc barevná, plná fotek a obálku jí zdobí ilustrace od výtvarnice Zuzany Osako, zkrátka ideální dárek pro všechny ženy, které se na miminko chystají, nebo už mámou jsou.

 

(PR text)

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie