Zobrazit přihlášovací formulář

Pevnější prsa? Víme, jak na to

  • Publikováno:
Pevnější prsa? Víme, jak na to

Kdo má rovné vlasy, chce vlnité, kdo má kudrny, netouží po ničem jiném než po poddajných a jemných rovných vlasech. A s našimi ňadry je to podobné. Velikost, pevnost, tvar... vždycky bychom věděly, co vylepšit. Pokud nechceme investovat do nákladných a invazivních operací, můžeme volit cestu přirozenějšího zpevnění. A rozhodně se nemusíme nijak omezovat, stačí sem tam poupravit aspekty naší životosprávy a je to.

Tvar, velikost i pevnost našich prsou je ovlivněna neuvěřitelnou spoustou věcí. Patří mezi ně samozřejmě genetika, ale taky naše váha a její kolísání, životní styl, svalová hmota, podíl tuku na naší hmotnosti a tak dále.

  • Pokud patříte mezi kuřačky, pozor. Kouření obecně ovlivňuje pevnost pokožky, nejen, že když kouříme, dělají se nám více vrásky, ale „povoluje“ kůže na celém těle. Takže – dokud není škoda úplně napáchaná, přestat kouřit by měl být krok číslo jedna! A to zdaleka ne jen kvůli pevnosti našich prsou.

Tři aspekty krásných prsou

S velikostí nic moc nenaděláme. Pokud se nechystáme přibrat nebo zhubnout, celkový vzhled našich prsou můžeme ovlivnit pevností pokožky a „výplní“ svalem. Co všechno můžeme dělat pro plnější dekolt?

Svaly. Prsní svaly jsou něco, co spousta žen podceňuje. Jejich tréninkem, zpevněním a zvětšením ale logicky dojde ke změně rozmístění tkáně našich ňader. Ta se nadzdvihnou a opticky zvětší, i když to, co se zvětšuje, je sval pod nimi. Tipy pro větší prsní svaly: Aby prsní svaly ovlivnily vzhled našich prsou, musíme je nejen aktivizovat, ale posléze také pracovat na jejich objemu. Jako první a vynikající dlouhodobý krok by mohlo posloužit pravidelné plavání. Protože sty prsa se tak nejmenuje pro nic za nic. Dále pak můžeme v domácím prostředí vyzkoušet kliky a různé cvičení s vlastní váhou, pokud ale budeme chtít něco izolovanějšího, měly bychom zamířit do nejbližšího fitness centra. A nechat si poradit.

Pevnost pokožky. Tkáň v našich prsou ani svaly nezmůžou všechno, pokud nedrží v pevném „obalu“. A na pevnost a pružnost pokožky musíme jít jak zevnitř, tak zvenku. A zvenku nám poslouží nádherně mandlový nebo olivový olej, popřípadě gel z Aloe Vera. Stejně, jako pečujeme o pokožku rostoucího bříška v těhotenství, měly bychom pečovat také o naše prsa – mazat je jednou denně by mělo být minimum!

  • Maska pro pevnější prsa – vaječný žloutek a okurka. Vložte do mixéru půlku okurky (i se slupkou) a dva vaječné žloutky. Rozmixujte dohladka a směs naneste na pokožku prsou až pod klíční kosti. Nechte působit zhruba hodinu, umyjte vlažnou vodou. Zkuste opakovat každý den po dobu jednoho týdne – a uvidíte výsledek!

Strava a výživa. Aneb všechno souvisí se vším. Potřebujeme dostatek bílkovin, aby se nám budovaly svaly. Potřebujeme vitamíny a minerály, aby byla zdravá, pevná a pružná naše pokožka. A potřebujeme nálož antioxidantů, abychom odolávaly škodlivým vlivům zvenčí a tedy i předčasnému stárnutí pokožky.

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie