Zobrazit přihlášovací formulář

Jak muže spolehlivě odradit

  • Publikováno:
Jak muže spolehlivě odradit

Tipů na to, jak muže okouzlit, je spousta. Ale rad, čemu se vyhnout, zase tolik nenajdeme. Ale stejně, jako existují více či méně univerzální rysy atraktivity, existují i univerzální věci, které jsou pro většinu mužů prostě ne. Samozřejmě platí všechny zákony individuality, ale některé ženské atributy jsou pro muže, kteří hledají a jsou připraveni mít trvalý vztah, jednoduše nepřijatelné. Nebo přijatelné velmi těžko.

Náladovost. Ledové královny jsou podle všeho atraktivní, protože je třeba je dobývat. Když už jsou ale dobyté, většinou se tato jejich vlastnost promění na obyčejnou náladovost a nespokojenost. Muži pro vztah raději volí ženy usměvavé a veselé. Protože nikdo si nechce zbytečně komplikovat život.

Jsou očividně na lovu manžela. Bohužel, může to být věkem, může to být životní situací, čímkoliv. Na některých ženách je ale na první pohled jasné, že budou „tlačit na pilu“. A takovým se muži většinou obloukem vyhnout. Ne, že by nechtěli vážný vztah, ale tento ženský přístup je zavazuje se rozhodnout co nejdřív. A přirozenost událostí je fuč.

Malé sebevědomí. Jenom si přečtěte článek, jak se přestat červenat a přijmout kompliment. Spousta žen má tendence se v očích partnera shazovat, aby ji více ujišťoval. A to rozhodně není přitažlivé. Skromnost, ne namyšlenost, to je v pořádku, ale pokud budeme neustále vykládat, jak jsme tlusté, nakonec nás tak okolí začne brát. I když to není pravda, nebo by si toho nikdo nevšiml.

Špatně chválí. To, že muži potřebují chválit a oceňovat, to je známá věc. Ale i to se dá dělat... no, nešikovně. Objetí, polibky, pohlazení, to ano. Ale muži potřebují také ocenit své názory a činy, respekt a důvěru. Péct buchty a dávat dárečky je někdy vhodné, ale naslouchání a úcta jsou to, co je rozhodně atraktivnější.

Péče o vzhled. A tady je často kámen úrazu. Protože zájem o svůj vzhled je u žen velmi žádoucí, ale neznamená to silné vrstvy make-upu a hodiny v koupelně. Znamená to upravenost, cvičení, pohyb a údržbu vzhledu. Často muži preferují přirozenější typy před těmi moc našlechtěnými, protože ta změna z plné výzbroje na tu, vedle které se probudí, je extrémní. A navíc. Když si chcete zajet o víkendu na výlet, pány většinou nebude bavit čekat hodiny, než se žena upraví do kýžené podoby.

Přílišná nezávislost. Ať chceme, nebo ne, ať je doba jakákoliv, tradiční role jsou něco, co je pro muže i ženy většinou komfortnější. Ve vztazích je teď mnohem více respektu, než bývalo a není problém, když chlap umyje nádobí nebo se žena zdrží déle v práci. Ale ty, které svou nezávislost dávají na odiv, které mají muže za dětinské a neberou je tolik vážně, si zadělávají na pořádné trable při hledání partnera.

Vulgární chování. Některé dámy si myslí, že sprostá slova, vulgarity a provokativní chování je vlastně vyzývavost. Bohužel, rozhodně to tak není. Když žena nemá způsoby a vychování, natožpak když se s nimi chová v přímém rozporu, není to v očích muže cool drsňačka, ale někdo, kdo by je po jejich boku moc dobře nereprezentoval.

Ťuťu ňuňu. Sladká slovíčka, zdrobněliny, různé přezdívky a tak dále. Pokud jsou ženy na své muže vyloženě přeslazené, je to bohužel něco, co se pánům nemusí tolik zamlouvat. Muži se rádi cítí jako chlapi, a když o nich mluvíme jako o „milovaných plyšáčcích“, asi je tolik nepotěšíme.

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie