Zobrazit přihlášovací formulář

Vyrobte si sladké adventní věnce Milka

  • Publikováno:

       

Hledáte inspiraci na adventní věnce a zrovna neoplýváte kdovíjakou zručností? Mrkněte na jednoduché video návody, které zvládne doma každý. Tři krátká videa vás krok po kroku provedou světem vánoční fantazie. Pokud jste věnec ještě nestihli, pojďte do toho. Letos i s jemným čokoládovým překvapením.

 

 Adventní recyklace: Věnec à la hipster

Nestihli jste nakoupit nejnovější dekorace na Vánoce, ale přesto toužíte mít adventní věnec podle letošních DIY (Do It Yourself) trendů? Vyhrabejte doma staré ozdoby na stromeček, pár zavařovaček a nechte si kouzlo Vánoc proudit domovem po celý Advent! 

TIP: Aby rozsvěcování adventních svíček na věncích bavilo i vaše děti, schovejte jim tam každý týden sladkou odměnu.

 

Něco pro minimalisty: Věnec Vánoční elegance 

 

Třpytivými vánočními dekoracemi váš byt zrovna neoplývá. Lesk a pozlátko Vánoc udržujete spíše v minimalistické rovině, protože milujete design a originalitu?
Pokud doma máte skleničky na víno, tác a pár pentliček, máte vyhráno. Inspirujte se ve videu adventním věncem Vánoční elegance.
 

                                 

 
 Tradice is the new sexy! Věnec pro klasiky. 


 

 

Každý zkušený i nezkušený výrobce adventních věnců se někdy musel poprat s nesmrtelnou klasikou. Chvojí na slaměném kruhu s ozdobičkami prostě frčí, ať se děje, co se děje. Pokud si najdete čas zakoupit dekorace, zvítězili jste, protože krásná tradice zelených věnců nikdy nevyšla z módy.

 

 

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie