Zobrazit přihlášovací formulář

Nová kolekce kočárků Zopa vznikla ve spolupráci s českými rodiči

  • Publikováno:

Již tradiční česká značka Zopa spojila síly s českými rodiči a na základě jejich připomínek a požadavků připravila novou kolekci pro rok 2018. „Produkty Zopa se významně posunuly v oblasti designu, stále ale splňují jeden z hlavních požadavků českých maminek a tatínků na přijatelnou cenu a zároveň vysokou kvalitu zpracování,“ uvedl produktový manažer značky Petr Horáček. Mezi nejlákavější novinky patří kombinovaný kočárek Mystic a sporťák Mion.

 

Většina českých rodičů od kočárků očekává hlavně kvalitu, dlouhou životnost a mnohostranné využití. To přesně splňuje kombinovaný kočárek Zopa Mystic. Podvozek kočárku váží 8,5 kilogramů, tím se v kategorii kombinací řadí mezi ty nejlehčí. Mezi nižší patří i jeho pořizovací cena, kterou může konkurovat polským výrobkům. „Vzhledem, výbavou a kvalitou ale rozhodně patří do vyšší kategorie,” řekl Horáček.

 

Na míru českým rodičům: kočárek Zopa Mystic

Má výškově nastavitelnou rukojeť, automatickou aretaci předních koleček a odpružení, díky kterému se hodí i pro jízdu v terénu. Výhodou je prostorná korba, která vznikla právě na základě požadavků českých rodičů. Ti touží po co největším prostoru pro své miminko. „Korba má na délku 80 centimetrů a 34 centimetrů na šířku. Dítě tak do ní pohodlně vejde i se zimním fusakem. V létě rodiče ocení větrání na stříšce a v přední části korby. Dítě ležící na bříšku tak pohodlně vidí ven a je klidnější,“ vyjmenoval produktový manažer.

 

Dostatečně prostorné je také sportovní sezení. To lze otočit ve směru i proti směru jízdy, navíc má extra dlouhou výškově nastavitelnou stříšku, pod kterou se schovají i větší děti. „Zároveň je kočárek kompaktní a snadno se skládá,” dodal Horáček.

   

Kromě praktických požadavků splňuje kočárek Mystic také nároky rodičů na moderní a stylový design. K dispozici bude v pěti barevných variantách elegantně doplněných o kožené doplňky.

 

Pro milovníky moderního designu: sporťák Zopa Mion

U sportovního kočárku Zopa Mion ocení maminky kromě nízké hmotnosti a snadného ovládání také propracované detaily jako madlo z ekokůže nebo designové disky na sedmipalcových, odpružených kolečkách.

Design není vše a kočárek musí být samozřejmě především pohodlný. „Příjemnou jízdu dětem zajistí polohovatelná zádová opěrka. Libovolně lze nastavit také opěrku na nohy,“ upozornil produktový manažer Zopy. Ochranu před ostrým sluncem zajistí prodloužená stříška s možností odvětrávání.

 

Výrobce myslel také na pohodlí rodičů při přenášení kočárku. Jednoduché přenášení zajistí praktický popruh, díky kterému lze složený kočárek pohodlně přenášet jako sportovní tašku na ramenou. Mion rodiče složí jednou rukou.

Rodiče si u kočárků některých značek často stěžovali na nepraktické zpracování brzd. Designéři Zopa se proto nad tímto problémem zamysleli u nové kolekce. „Brzdový pedál je navržen tak, aby nepřekážel a aby se na něj při brzdění i odbrzdění šlapalo takže si dospělí nebudou ničit obuv,“ dodal Horáček.

 

 

Oba kočárky jsou v prodeji od začátku dubna u autorizovaných prodejců.

 

 

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie