Zobrazit přihlášovací formulář

Čím je žena okamžitě atraktivní

  • Publikováno:
Čím je žena okamžitě atraktivní

A to jak na první pohled, tak na první pobytí v její přítomnosti. Možná si říkáte, že je to vlastně jednoduché, stačí trošku podráždit mužovu fantazii, chválit a obdivovat, a máme vyhráno. Jenomže ženská atraktivita je v něčem trošku jiném, je mnohem komplexnější. A zdaleka nejde o vyzývavý vzhled a koketní oko.

Buďte svá. Ve všem, co děláte. Současná doba produkuje velkou spoustu „klonů“, žen (ale i mužů), které se nechaly zlákat módními trendy natolik, že zdaleka nezasáhly jen jejich šatíky, ale také práci bydlení, koníčky nebo stravování. Jedinečnost, která vychází z našeho opravdového já, je naprosto neodolatelná.

Vždy vypadejte co nejlépe. Že vám to přijde jako potvrzení něčeho, co jsme psali v úvodu? Myslíme to ale jinak. Muži vždy cení, když se o sebe žena stará. Samozřejmě je v životě místo pro tričko a tepláky, mastnou hlavu a #nomakeup, ale z ženské přirozenosti bychom takové příležitosti měli eliminovat. Žena je pro muže kořist, tak by se jí chtěl chlubit, kdykoliv je to možné. Ideální je vypadat co nejlépe, aniž by to vypadalo, že to zabere moc práce. Hodinové přípravy v koupelně před tím, než se vydáme nakoupit do večerky, tolik atraktivní nejsou. Podtrhnout přirozenost a nezanedbat detaily, nebát se vložit do péče o sebe trošku času a energie.

Naslouchejte. A tady už se dostáváme trošku jinam. Dobré komunikační dovednosti, empatie a porozumění jsou ve vztahu, byť zatím potenciálním, vlastně k nezaplacení. Protož navzdory všeobecnému přesvědčení, že povídat si potřebují především ženy, každý muž potřebuje být vyslechnut a pochopen. Muži toho mají hodně co říct, ženy je ale často nenechají. Naučit se naslouchat je velká, velká výhoda.

Smějte se. Nejen usmívejte, ale smějte. Všichni víme, že smích je nakažlivý, a i když se náš protějšek nepopadá za břicho, náš smích v něm vyvolává libé pocity. A to znamená, že jich bude chtít víc. S tím úzce souvisí...

...pozitivní přístup. A taky ten proaktivní. Pokud se máme ve tváři vepsáno, že umíme věci zařídit, máloco je pro nás problém a z máločeho problém dělat budeme, máme napůl vyhráno. Pozitivní náhled na svět a přiměřená aktivita každého muže přitáhnou. Protože nikdo nechce partnera proto, aby dělal jeho svět černější, naopak – potřebujeme, aby nám svět někdo prozářil. A to lenivý morous nezvládne.

Buďte břitká, duchaplná. Na takové slovo už jsme skoro zapomněli, natož na to, co znamená. Rychlá, pohotová, vtipná a uvažující, nicméně ne moc bojovná a s otevřenou myslí. Je naprosto v pořádku s partnerem nesouhlasit a vést debaty na témata, která nás rozdělují. Dokud z toho nebudeme dělat zbytečné potíže, ale naopak si debatu budeme oba užívat, bude to stimulující pro všechny zúčastněné strany.

Nebojte se navázat fyzický kontakt. Někdy je prostě třeba, aby někdo prolomil ledy. A muži bývají často pod (zbytečným) tlakem, že oni musí být „ti první, co...“ (políbí, se dotknou, zavolají... doplňte sami). I později ve vztahu je z nepochopitelných důvodů tak nějak společensky přijatelnější, když muž s fyzickým kontaktem začíná. Ale tak to být nemusí! Pokud to je žena, kdo sem tam iniciuje cokoliv fyzického, od držení se za ruku po vy víte co, muž si připadá více chtěný a žádoucí. A to... je dobrý pocit, no ne?

Dejte muži volnost. Jinými slovy nezaduste ho svou přítomností. Je strašně lákavé nechat všechno plavat a snažit se se svým milým trávit každou volnou minutu. Tohle ale ještě nikdy nedopadlo dobře. Stejně, jako si to (většinou o trochu později) uvědomí ženy, všichni potřebujeme nějakou tu volnost, čas o samotě nebo strávený jen a pouze čistě podle sebe. Neznamená to, že máme něco proti našemu partnerovi. Hloupé je, když takový čas pro sebe musíme před partnerem skrývat, protože máme strach, že by to nepochopil nebo nás dokonce obvinil, že jsme raději sami než s ním. Čas, který chceme a potřebujeme strávit sami, nepotřebuje vysvětlování ani obhajobu. Pokud ano, děláme něco špatně.

Důvěryhodnost, spolehlivost, partnerství. Jakmile se muž do ženy zamiluje, je velmi pravděpodobné, že jí svěří mnohá svá tajemství, své nejistoty, váhání a pochybnosti sám nad sebou, otevře se jí. Tyto věci musí zůstat tajemstvím. Prostě musí. Je to něco, co mezi mužem a ženou vyvolává pocit, že se na druhého můžeme absolutně spolehnout. Jakmile důvěru zradíme, většinou není cesty zpět. Vztah může přetrvat, ale už nebude, co býval.

  • Všechny tyto rady se dají aplikovat na obě pohlaví. Autentická, dobrosrdečná, důvěryhodná, vtipná, milá a štědrá osoba bude vždy atraktivní pro své potenciální partnery, je jedno, jestli se jedná o muže nebo ženy.

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie