Zobrazit přihlášovací formulář

Připravte svou pleť na podzim…

  • Publikováno:
Připravte svou pleť na podzim…

Během léta jsme načerpávali sluneční záření a teplo plnými doušky, dopřávali pleti dostatek výživy díky šťavnatému a chutnému ovoci nadupanému vitamíny a hýčkali ji blahodárnými účinky mořské vody. Chcete si zářivou a zdravě vypadající pokožku udržet co nejdéle? Dopřejte ji pořádnou dávku vitamínů a antioxidantů a připravte ji na podzim díky kvalitním kosmetickým přípravkům.

Sáhněte po nové limitované kolekci Lípa od české značky Manufaktura, která bude hýčkat vaši pokožku nejen během podzimních sychravých dní. Proč lípa? Tento nádherný národní strom nám nejen připomíná naše tradice, ale výtažky z lipových květů jsou navíc velmi prospěšné k péči o tělo. Právě blahodárné výtažky z lipových květů napomohou hebké, hydratované a mladistvé pleti a pokožce a zaručí jim náležitou ochranu, tolik potřebnou v chladných měsících. Péči Vám zpříjemní exklusivní hřejivá vůně s tóny lipových květů, která doprovází všechny kosmetické přípravky a taktéž jedinečný prvorepublikový design.

 

Naše tipy na lipové produkty, které si k podzimní péči o pokožku zamilujete:

Začněte den osvěžujícím rituálem

Nic Vás nenastartuje do podzimního rána lépe než osvěžující sprchový rituál s velejemným sprchovým gelem s lípou. Pokožku zanechává svěží, mladistvě sametovou a nádherně provoněnou hřejivou vůní s tóny lipových květů. Díky unikátnímu modernímu složení s vysoce koncentrovanými mycími složkami na bázi kokosového a olivového oleje a cukru, obohaceným o cenné přírodní výtažky intenzivně pění a jeho spotřeba je až o 1/3 nižší nežli u obvyklých přípravků tohoto typu. A co navíc: neobsahuje SLES, čehož si dnešní moderní doba často žádá. Je díky tomu obzvláště jemný…

 

Pro krásné ruce

V chladných měsících bývá pokožka rukou často vysušená, přecitlivělá, trpící pocitem napnutí. Udržet své ruce krásné přitom nemusí býti zvláštním uměním. Vyzkoušejte Ideální regenerační krém na ruce s lípou, mandlovým olejem a panthenolem. Jedinečná receptura tohoto krému, bohatá na účinné přírodní ingredience, je napomůže zanechat svěže mladistvé, hebké a náramně provoněné. Poskytne jim navíc potřebnou ochranu před nepřízní počasí.

 

Zahřejte se zevnitř

Vyzkoušejte náš tip na hřejivý nápoj z lahodného lipového sirupu. Hřejivý nápoj lahodné chuti, ideální v sychravých dnech, připravíte v cuku letu pouhým zředěním lipového sirupu horkou vodou (80°C) a dochucením šťávou z citrónů. Přidají-li dospělí kapku rumu, posunou chuť nápoje na další úroveň…

 

Limitovanou kolekci Lípa seženete v prodejnách Manufaktura a na www.manufaktura.cz.


 

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie