Zobrazit přihlášovací formulář

Jarní akce na bazény od Albixonu!

  • Publikováno:
Jarní akce na bazény od Albixonu!

Nechcete už trávit další léto na přeplněném veřejném koupališti? Pak určitě přemýšlíte, zda se vyplatí investovat do vlastního zapuštěného bazénu, nebo jestli si vaše děti vystačí s malým nadzemním bazénem. Ten sice pořídíte levněji, ale vydrží vám jen několik sezón – a navíc si v něm ani nemůžete pořádně zaplavat.

Na první pohled vypadá nadzemní bazén lákavě – příliš nezatíží rodinný rozpočet a jeho sestavení i zprovoznění zvládnete během jednoho odpoledne. Levného nákupu byste ale mohli litovat už během několika dní, kdy budete trávit více času než samotným koupáním lepením děr v bazénové fólii a lovením hmyzu a dalších nečistot. Ještě větší zklamání vás pak bude čekat za několik let, kdy vám nadzemní bazén úplně doslouží.

Dopřejte dětem pořádné plavání i nekonečnou zábavu během vodních her

V malém kruhovém bazénu se děti sice příjemně ochladí, ale o skutečném plavání nemůže být řeč. Obdélníkový zapuštěný bazén jim naopak nabídne dostatek prostoru pro plavání a potápění, hraní vodního póla nebo dovádění s nafukovacími lehátky a oblíbeným protiproudem. Zatímco nadzemní bazén děti po chvíli omrzí, ve velkém zapuštěném bazénu se menší i starší děti snadno zabaví po celý den.

Nadzemní bazén jednoznačně prohrává v pevnosti a odolnosti

Protože není konstrukce nadzemního bazénu příliš odolná, může při skákání a divokých vodních hrách snadno dojít k poškození jejího stěn či dna. Moderní zapuštěné bazény jsou naopak vyráběny z pevných materiálů, jako je například ALBISTONE®, který používá česká bazénová firma ALBIXON. Protože je mimořádně odolný nejen proti mechanickému poškození a tlaku, ale i proti mrazu a slunečnímu záření, dosahuje jeho životnost bezkonkurenčních 50 let. 

Zapuštěný bazén je bezpečnější pro vaše děti i domácí mazlíčky

Pro malé děti není jednoduché zdolat vysoké a příkré schůdky do nadzemního bazénu, na jejichž mokrém povrchu snadno uklouzne i dospělý. Do zapuštěného bazénu se vám bude vcházet daleko bezpečněji a pohodlněji – a navíc si ho můžete snadno nechat zastřešit. Posuvné zastřešení ochrání váš bazén nejen před pádem dětí či domácích mazlíčků do vody, ale i před listím, hmyzem a dalšími nečistotami. A jako bonus prodlouží vašim dětem koupací sezónu až o několik měsíců.

Pořiďte si bazén, který vaší rodině vydrží opravdu dlouho

Zatímco ještě loni si vaše batole spokojeně hrálo v malém nafukovacím bazénku, už brzy bude vyhledávat daleko akčnější vodní zábavu. Namísto investice do provizorních řešení si proto raději pořiďte kvalitní zapuštěný bazén, který bude celé vaší rodině sloužit opravdu dlouhou dobu – ať už k dovádění dětí, plavání nebo večerní relaxaci.

 

 

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie