Zobrazit přihlášovací formulář

6 způsobů, jak mít sex, i když se z vás stanou rodiče

  • Publikováno:
6 způsobů, jak mít sex, i když se z vás stanou rodiče

Sex je pro správně fungující partnerský vztah důležitý. Příchod dítěte do rodiny ale často dokáže sexuální život naprosto zničit. Na seznamu priorit s každým dnem obvykle klesá níž a níž. A tím začíná vážně trpět i vztah. Proto pro vás máme pár triků, jak nenechat vášeň mezi vámi a partnerem vyhasnout.

Nastavte si připomenutí

Zapojení plánovacího kalendáře do svého sexuálního života může znít jako šílenost. Pípající telefon je obvykle spíš zabijákem hříšných myšlenek. Jenže teď není čas na hrdinství. Na spontánní touhu se teď rozhodně nemůžete spoléhat. Myšlenky na naplánovaný sex vás ale mohou dostatečně nažhavit. Celý den se budete těšit na to, co bude večer, při každém letmém dotyku partnera se začnete chvět touhou a očekáváním. Kontakt s pokožkou je ostatně velmi důležitý. Podporuje produkci pocitových hormonů, jako je oxytocin, snižuje úzkost a zvyšuje intimitu. Proto se nestyďte sex pravidelně plánovat. Alespoň jednou týdně pošlete svému partnerovi či partnerce malou pozvánku na setkání, nemusíte se nijak vypisovat, stačí, když použijete emodži, buď červené srdce, nebo usměvavého fialového ďábla. To bude váš tajný kód.

Pracujte na tom společně

Asi je vám jasné, že po narození dítěte už nikdy nic nebude jako dřív. Bohužel ani sexuální touha. Ta klesne často pod bod mrazu, ať už kvůli intenzivním hormonálním změnám nebo nedostatku spánku. Ženy se navíc necítí vůbec přitažlivé, jsou unavené, což se projeví na vzhledu, mají ochablé břicho a nateklá prsa, což na náladě nepřidá. Poproste proto partnera, ať vám co nejčastěji opakuje, jak jste krásná, a vyzdvihuje vaše přednosti. A pokud se při intimní chvilce nebudete z nějakého důvodu cítit dobře, buďte otevřená a s partnerem veškeré vaše pocity proberte.

Budujte touhu

Vím, co si teď myslíte: "Kdo má v tomhle každodenním shonu čas na předehru?" Ale, dámy, v tom je ten rozdíl. Ženy potřebují asi 20 minut, aby se cítily úplně vzrušené, a díky pomalu rostoucí touze bude následný sex mnohem příjemnější. Vzhledem k tomu, že se vaše tělo po porodu mění, můžete si v nějaké volné chvilce sama vyzkoušet, co je vám příjemné. Podívejte se také třeba na nějaký lechtivý film nebo si přečtěte erotickou knihu. A nestyďte si vzít na pomoc třeba lubrikační gel nebo masážní olejíček.

Vyzkoušejte hodinový hotel

Výzkumy jasně ukazují, že když má pár možnost opustit alespoň na pár hodin svůj domov a děti v něm, užijí si podstatně víc sexu, protože nemyslí na dětské prdíky, reorganizaci skříně, ani na milion dalších drobných věcí na svém seznamu úkolů. Zařiďte si proto alespoň jednou měsíčně hlídání na celé odpoledne a noc, zarezervujte si pokoj v hotelu či penzionu a užijte si to bez výčitek. Oblékněte si něco, v čem se budete cítit svůdná, sexy a neodolatelná, jako jsou vysoké podpatky, červená rtěnka, šaty na tělo a pod ně krajkové spodní prádlo, zajděte třeba na koncert, do kina nebo do muzea, na dobrou večeři a po ní se vraťte na pokoj a užijte si nefalšovaný hotelový sex. Ten, při kterém nemusíte mít obavy, jestli neprobudíte dítě nebo někdo neotevře dveře do ložnice.

Dopřejte si rychlovku

Rychlovky mohou být nejen zábavné, ale opravdu vzrušující. Ať už si jí dopřejete v ložnici, když si vaše dítě třeba zrovna na dece hraje s kostkami nebo vyzkoušíte nějaký neobvyklý prostor – třeba vaše auto, komoru nebo koupelnu. Ostatně, takové vibrace zapnuté pračky nebo sušičky mohou sexuální prožitek ještě zpříjemnit.

Nenechte sex upadnout v zapomnění

Abyste měli jistotu, že se váš milostný život nestane jen minulostí, zahrajte si občas nějakou zábavnou sexy hru. Zavzpomínejte třeba na období dospívání a roztočte flašku, naučte se svlíkací poker nebo třeba jen každý měsíc položte na stůl list papíru se třemi sloupci nadepsanými „Ano, Ne, možná“, a do nich každý napište, co nového z oblasti milování byste byli ochotni vyzkoušet, i to, co byste v žádném případě neudělali. Díky tomu můžete zlepšit váš sexuální život.

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie