Zobrazit přihlášovací formulář

Tip na milý dárek na poslední chvíli: Magnetky s fotkami vnoučat

  • Publikováno:
Tip na milý dárek na poslední chvíli: Magnetky s fotkami vnoučat

Přemýšlíte, čím letos potěšit babičku, dědečka, ale i tetičku či jiné příbuzenstvo? Vsaďte na fotomagnetky vyrobené z vašich fotografií a fotografií vašich dětí, kterými si obdarovaní mohou ozdobit ledničku a mít tak své milované stále na očích. Přes web https://mimibazar.vyvolej.to/ je snadno vytvoříte, objednáte a domů vám přijdou už za pár dnů, takže to do Vánoc ještě stihnete. Dlouho ale neváhejte!

Dlouho jsem přemýšlela, čím potěšit mého tátu a dědu. Oba nade vše milují moji dceru, jejich vnučku a pravnučku. Uvažovala jsem o fotoknize, ale jak je oba znám, založili by ji do knihovny a už si na ní nevzpomněli. Příliš vhodný by pro ně nebyl ani plakát tvořený koláží z desítek malých fotek, který se chystám si objednat já. A do bytu se ani jednomu z nich nehodí ani velký fotoobraz. Zvítězily tak originální fotomagnety na ledničku, kterou oba během dne otvírají často. Milovanou pravnučku tak budou mít stále na očích. 

Je to tak snadné! Na stránce mimibazar.vyvolej.to jen odkliknete, že máte zájem o fotomagnety, a vyberete si z nabízených formátů. V nabídce najdete buď čtvercové magnety o velikosti 7x7 cm, kulaté o průměru 7 cm nebo skládačku z devíti čtverců o velikosti 5×5 cm. Minimální objednávka je buď deset samostatných fotomagnetek, nebo dvě skládačky.

Fotografie můžete nahrát z Instagramu, Facebooku, pevného disku nebo mobilního telefonu. Ořez a barvu rámečku si snadno přizpůsobíte podle vašich představ přímo v editoru. Skvělé je také to, že vás program při výběru fotografií výrazným žlutým trojúhelníkem s vykřičníkem upozorní, že má fotka například malé rozlišení a nevypadala by ve výsledku dobře. Pak už jen odešlete objednávku a zaplatíte. Vše nezabere víc než pár minut. Zvládne to i úplný počítačový antitalent.

Skvělý dárek i na poslední chvíli

Co mě opravdu příjemně překvapilo, byla neuvěřitelná rychlost výroby a odeslání. Snadno tak můžete vyřešit třeba dárek na poslední chvíli. Fotomagnetky vytištěné na ohebné magnetické fólie jsem objednávala ve středu v 17 hodin odpoledne, ve čtvrtek jsem v mailu měla informaci o odeslání objednávky na zvolenou pobočku a už v pátek v 15 hodin jsem si balíček vyzvedávala na výdejním místě.

Ocenila jsem nejen samotné magnetky, ale i opravdu pečlivé zabalení, které zajistí, že vámi objednané zboží dorazí zaručeně nepoškozené. Po rozbalení jsem v balíčku našla čtyři tematicky potištěné kartonové obaly se suchým zipem, v nichž jsou fotomagnety během přepravy dokonale chráněny a které využijete také, pokud magnetky chcete doma na nějakou dobu uložit do šuplíku nebo někam dopravit.

Poštovné zdarma a dárek jako bonus

Za zmínku určitě stojí i to, že ke každé objednávce na stránce mimibazar.vyvolej.to teď dostanete zdarma exkluzivní sadu 24 roztomilých samolepek navržených přímo pro Mimibazar ilustrátorkou Dorou Brannou. A pokud si objednáte za víc než 890 kurun, máte zdarma také poštovné, což určitě potěší. Mé fotomagnety už jsou zabalené a vím, že rozhodně udělají radost. A už teď vím, že jakmile se mi v telefonu nahromadí nějaké pěkné momentky, objednám další.

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie