Zobrazit přihlášovací formulář

Znáte nejčastější chyby při seznamování online, které dělají muži?

  • Publikováno:

Zdroj obrázku: Stokkete / Shutterstock.com

Najít si ideálního protějška je pro většinu z nás nesmírně důležité. Ne každému se to podaří, nicméně alternativ je dnes obrovské množství. Tou asi nejoblíbenější a nejznámější je bezesporu seznamování se online. Seznamek je na internetu neskutečné množství a najít tu správnou není nijak složité. Přesto se především pánové dopouštějí mnohých omylů, které nakonec mohou celé seznamování se zhatit. Chyb mohou dělat hned několik. Jakých? Na to se zaměříme v následujících řádcích
 

Hloupé dotazy k seznamování nepatří 

V první řadě je třeba se soustředit na zbytečné a mnohdy i hloupé dotazy. Typickým je například ten, který pátrá po důvodech, jež vedly ženu k zamíření na seznamku. Je přece nad slunce jasné, že kvůli touze po seznámení se. Rozhodně se je třeba takovýchto banalit vyvarovat, jelikož již na počátku působí neseriózně a lidé hledající seznámení mohou automaticky ukončit konverzaci. 
 

Nevhodné oslovení eliminuje jakýkoli zájem 

Hodně důležitou roli hraje na počátku samotné oslovení. Na slova, jako jsou zlatíčko, krásko a podobně mohou muži rychle zapomenout. Vedou k nadměrné lascivnosti a vnucování se, o což žádná žena samozřejmě nestojí. V rámci seznamky se bohužel často používají a veškeré již počáteční snahy o nalezení protějška jdou vniveč.
 

Nezájem nesmí vzbuzovat agresivitu 

V každém případě se může stát, že o vás na seznamce nebude zájem. Když vám někdo do 5 minut neodpoví, rozhodně zapomeňte na jakékoli agresivní reakce. Urážlivá a vulgární sdělení vůbec k ničemu nevedou, naopak jsou maximálně destruktivní. Nejhorší je psát někomu druhému, že by mohl alespoň odepsat. Takto zaručeně tuto osobu odlákáte. Trpělivost přináší ony kýžené růže, jak zní známé rčení. Určitě byste měli brát v potaz i fakt, že ne každý může neustále sedět u online seznamky a odepisovat. Taky není nikde psáno, že se budete dané potenciální partnerce vlastně líbit. 
 

Ideální je být bez očekávání 

Spousta mužů má prostě o ženách nějaké představy a rádi je zhmotní. Jinými slovy, napíšou do svého profilu, jaká očekávání od potenciální partnerky mají. Často hledají štíhlou blondýnu, která miluje sex. Když se žena na takovéto sdělení podívá, nejspíše si bude myslet, že jedná s mužem, pro něhož jsou tyto hodnoty nejdůležitější na světě. Můžete si být jistí, že spousta žen má jiné priority. Být konkrétní někdy není špatné, ale když je až přespříliš, nemusí se to vyplatit. A jakou seznamku vybrat? Výbornou volbu představují třeba TopSeznamky.cz.  

Reklamní sdělení 

 

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie