Zobrazit přihlášovací formulář

Tento týden na Mimibazaru: Vyhrajte balíček exkluzivní pleťové kosmetiky Nuance

  • Publikováno:
Tento týden na Mimibazaru: Vyhrajte balíček exkluzivní pleťové kosmetiky Nuance

Co byste řekli na balíček kvalitní pleťové kosmetiky pro komplexní péči o pleť v ceně 2500 Kč? Ten, který můžete vyhrát tentokrát, obsahuje hned pět omlazujících výrobků francouzské značky Nuance. Šanci mají všichni, kteří do neděle odpoví na jednoduchou otázku. Všichni ostatní pak až do konce měsíce mohou využít 20% slevu na nákup této kosmetiky.

Hyaluron Active HA5 je nová řada pleťové kosmetiky od značky NUANCE, založená na unikátních účincích 5 druhů kyseliny hyaluronové. Každý typ kyseliny hyaluronové má jinou velikost molekuly, a proto proniká do různých vrstev pokožky, kde působí omlazujícím efektem, vyplňuje vrásky, dokonale hydratuje, vrací pokožce pružnost a podporuje biologickou aktivitu uvnitř kůže, čímž zpomaluje projevy stárnutí pleti.

Řada Hyaluron Active HA5 obsahuje 5 produktů pro komplexní péči o pleť: denní krém pro normální a smíšenou pleť, denní krém pro suchou pleť, noční krém, sérum a oční krém pro všechny typy pleti. A právě o ně si tento týden na Mimibazaru můžete zasoutěžit ZDE >>

Soutěží se celkem o 3 výherní balíčky produktů značky Nuance, které jsou k dostání pouze v lékárnách Dr.Max a na www.drmax.cz, každý v v celkové hodnotě 2 496 Kč.

Podívejte se, kdo vyhrál minulý týden

Výherce soutěže o 5 voucherů na nákup zboží v hodnotě 1000 Kč na KOŠÍK najdete ZDE.

Výherce soutěže o voucher na nákup zboží v hodnotě 2000 Kč na ZOOT najdete ZDE.

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie