Zobrazit přihlášovací formulář

Dámské tenisky - jak je použít k vytvoření módní stylizace

  • Publikováno:
Dámské tenisky - jak je použít k vytvoření módní stylizace

Móda a pohodlí se nemusí vzájemně vylučovat. Dnes je možné obléci si tenisky nejen k džínám, ale bez obav i k šatům nebo sukni. Podívejte jak dámské tenisky použít k vytvoření módní stylizace.

Dámské tenisky - na volný čas

Krásné a stylové tenisky mohou být také užitečné a nejlepším příkladem toho jsou super trendy tenisky na klínku přímo z pouliční módy. Tenisky jsou na stabilních, vysokých podrážkách - klínových podpatcích. Jsou lehké a pohodlné jako tenisky, masivnější než klasická sportovní obuv a vy si je zamilujete. Dokonale ladí s teplákovými soupravami, ve stylu s šaty dělají outfit ležérní a pohodlný, který je ideální na romantickou procházku nebo setkání s přáteli. Díky tlusté a vysoké podrážce optiky zeštíhlují nohy opticky a také prodlužují postavu.

Sneakersy a minimalistické sukně

Kombinace jednobarevných sneakers se šaty rovného střihu, například se šaty z hladkého saténu je vhodná na procházky po městě i na večerní párty. V tomto outfitu sneakersy snadno nahradí baleríny nebo espadrilky, které jste dosud používali. Vyberte si nejen béžové nebo bílé tenisky, ale také modely s kovovým leskem, které diverzifikují skromný vzhled. Pokud chcete zdůraznit ženskost, vyberte si sneakersy se zabudovaným klínkem - opticky vám přidají několik centimetrů na výšku a celá silueta bude vypadat světleji.

Sáhnout můžete i po futuričtějších modelech obuvi. Nic nepřitahuje větší pozornost než kombinace sportovní obuvi s moderním, futuristickým tvarem s boho šaty. V tomto případě jsou vítány také barevné kontrasty. Obuv může být fluorescentní, velmi barevná, se vzorem a samotný styl - může být v tónu inspirovaném horkým podnebím (zemské tóny, vínové). Pokud takovémuto stylu neholdujete, můžete vsadit na tradiční obuv.


Dámské tenisky stylizace - do práce

K tmavě modrým kalhotám se hodí modrá košile a béžový trenčkot. Noste k nim koženou tašku a poloformální hodinky. Tímto způsobem vytvoříte módní ležérní vzhled. Bílé tenisky budou prvkem, který dokonale spojí celek. Pudrově růžové a jemné pastelové barvy jsou rovněž ideální pro módní stylizace do práce. Působí dojmem čistoty a elegance a díky použití bílých tenisek působí celek dojmem jen nepatrné formality. Chcete-li vytvořit tento vzhled, zvolte růžový bavlněný top, pastelové růžové tepláky, šedý trenčkot a opět bílé sneakersy či sportovní tenisky. V této sezóně byste si určitě měli vybrat barevné tenisky, nejlépe v práškovém odstínu. Hodí se téměř ke všem stylům. Budou skvěle fungovat s bílými prvky vašeho šatníku, například s bílými kalhotami, bílým tričkem a růžovým bomberem. Na místo kabelky zvolte batůžek nebo stylovou ledvinku.


Dámské tenisky – sportovní stylizace

Typický městský vzhled získáte kombinací tenisek a tepláků. Budete se cítit pohodlně a navíc budete v souladu se streetwear stylem, který je v posledních letech tak populární. K tomu zvolte širokou mikinu s potiskem či bez a můžete vyrazit na schůzku či na procházku. Pokud se však chcete vyhnout teplákům nebo dáváte přednost městskému vzhledu v elegantní neformální verzi, zvolte klasické džíny. Tento univerzální model kalhot můžete kombinovat s bílými, černými nebo vzorovanými teniskami. Vše záleží na tom, zda dáváte přednost tlumeným barevným kombinacím nebo chcete boty v zajímavých barvách. V tomto vzhledu se tenisky hodí k jednoduché dámské košili nebo volnému tričku. Jako svršek zvolte bundu ramones.

Reklamní sdělení 

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie