Zobrazit přihlášovací formulář

5 nejlepších hraček pro holky, které nikdy nezklamou

  • Publikováno:
5 nejlepších hraček pro holky, které nikdy nezklamou

Sháníte dárek k Vánocům, narozeninám, svátku nebo třeba jen chcete své dceři či vnuččce udělat radost? Máme pro vás pár zaručených tipů. S těmito hračkami u žádné z holčiček zaručeně nešlápnete vedle. Ať už vyberete kteroukoliv z nich, máte záruku, že uvidíte rozzářenou dětskou tvář. A to je přece to nejdůležitější.

Panenky s překvapením L.O.L. Surprise!

Milují je holčičky od 3 do 15 let. Tyhle roztomilé okaté panenky je vtáhnou do světa malých rebelek, kde neexistuje nuda. Panenky L.O.L. Surprise! jsou hračky plné překvapení a pořídit se dají už od 149 korun. Když jim dáte napít a chvíli počkáte, budou plakat, plivat nebo čůrat. Když je vykoupete v teplé nebo ledové vodě, změní některé barvu podle teploty vody. Každé balení navíc ukrývá módní doplněk, obleček a lahvičku na vodu. Obal je současně také pokojíčkem, ve kterém bude panenka bydlet. Navíc k panenkám můžete ještě pořídit roztomilé L.O.L. Surprise! zvířátko, které se stane jejich nejvěrnějším domácím mazlíčkem. V balení není samo, dohromady skrývá 6 tajemství.

Více info na www.lolsurprise.cz

 

Náš tip

L.O.L. Surprise! OMG Velká ségra

Velké ségry milují módu, mají překrásné vlasy a každá z nich má svůj osobitý styl. Balení s originálním otvíráním se dá rozložit v samostatnou hrací plochu. V každém je navíc 20 překvapení v každém balení, např.: boty, doplňky, outfit, stojánek na panenku a další.

SOUTĚZ

Vyhrajte herní set Karavan pro kamarádská setkání populární německé značky Schleich®, který potěší nejen všechny milovnice koní. V obytném karavanu zažije nejedno dítě mnoho dobrodružství a zábavy. Je super tajným místem, kde se setkávají kamarádky z Klubu koní a probírají své zážitky, přání, sdělují si tajemství… Sada obsahuje figurku dívky, koně a mnoho vybavení a doplňků, které jsou ručně malované a vypracované do nejmenších detailů.

Do soutěže se můžete zapojit ZDE >>

Smart games

Hledáte-li hru pro nejmenší děti, která maličko potrápí jejich hlavičky, pomůže jim s rozvíjet logiku nebo je zabaví při cestování, pak zvolte některou z chytrých her SmartGames od Mindok. Pro děti předškolního a mladšího školního věku jsou ideální logické hry Mindok. Vyzkouší si na nich, jak dovedou logicky uvažovat a soustředit se. Samy si zvolí náročnost hry, kterou mohou postupně zvyšovat. Výzva v podobě nevyřešeného problému je hnacím motorem, který je ke hře přitáhne zpět. Kromě trénování logiky je vhodné u dětí zlepšovat jejich komunikační dovednosti a postřeh. S věkem děti získávají trpělivost a jsou schopné zapojit se do náročnějších her a vydržet u nich až do konce. Při hře zapojují svou fantazii. Stávají se dobyvateli, králi, rytíří, agenty i námořními obchodníky. Výběr je obrovský. Každý se alespoň na chvíli může stát, kým chce. 

Více info na www.mindok.cz

Poppsie Slime Surprise

Sliz děti milují. Kreativní balíček pro přípravu slizu je tak skvělou volbou, jak je potěšit. Děti s ním vytvoří naprosto originální sliz. Je barevný, voní, přidat do něj mohou i třpytky a ukládá se do přívěsku ve tvaru hovínka. S tímhle slizem si nejen děvčata užijí spousty legrace a získají hned několik sběratelských cenností – kelímek, přívěsek a plakátek. V každém balíčku je navíc čeká překvapení.

Více info na www.poopsie.cz

 

Stavebnice LEGO® Friends

Populární kostičky nemohou chybět v žádném dětském pokoji. Stavebnice rozvíjí manuální zručnost a prostorové vnímání dětí. Jedna z řad s názvem LEGO® Friends je ale určena především dívkám. Hlavní roli v ní hraje pět postaviček mladých dívek (Olivia, Emma, Mia, Andrea a Stephanie), které spolu zažívají spoustu dobrodružství. Někdy si dívky vyrazí do aquaparku, do džungle, ke kadeřníkovi či na pláž, jindy zase na misi na záchranu delfínů. Většina příběhů se odehrává ve fiktivním městečku Heartlake City. Stavebnice Lego Friends je také vyjímečná v možnosti dokoupení dalších dílů či propojení jednotlivých sérií. V nabídce jsou stavebnice pro děti okolo 4 let ale i pro dvanáctileté slečny.

Více info na www.lego.cz

 

 

Česací hlava

Být kadeřnicí a vizážistkou touží být většina holčiček. Jejich přání jim můžete snadno splnit díky česací hlavě, se kterou se skvěle a na dlouho zabaví. Hračka navíc rozvíjí dětskou fantazii a motorické schopnosti a vhodná je už pro děti od 2 let. Dlouhé vlásky přímo vyzývají ke kreativním účesům. Gumičky a sponky či čelenka zajistí, aby účes panenky vypadal přesně tak, jak malá kadeřnice potřebuje. Chybět samozřejmě nemůže ani šikovný kartáč na vlasy, který rozčeše i sebevíc zacuchané vlásky.

 

Náš tip

Starší sestřička BABY born - Česací hlava - od Zapf Creation – obsahuje kromě panenky s krásnými blonďatými vlásky ještě barevnou paletu očních stínů, s nimiž mohou holčičky na panence trénovat také make-up.

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

mamajesuper 23. 11. 2021, 15:56
Super nápady, díky za inspiraci. Moje dcera je malá kuchařka a tak zvažujeme koupit kuchyňku. https://www.bambino.cz/detske-kuchynky-a-supermarkety/

Kategorie