Zobrazit přihlášovací formulář

Jak dlouhý penis ženám vyhovuje? Teď máme konečně jasno!

  • Publikováno:
Jak dlouhý penis ženám vyhovuje? Teď máme konečně jasno!

I když jsou to především muži, kteří délku a tloušťku svého pohlavního údu řeší, ani ženám nejsou rozměry tak úplně lhostejné. Zdaleka na ně ale nekladou tak velký důraz. Přesto je dobré vědět, jaký obvod penisu a kolik centimetrů na délku považuje většina z nich za ideální.

Výsledky výzkumu americká lékařka Nicole Prause, jejíž specializací je sexuální chování, zveřejnila už před sedmi lety, nedávno ale na jeho základě promluvila o preferencích žen v populárním podcastu s příznačným názvem Unfiltred režisérky filmů pro dospělé Holly Randall. Takže jaké že jsou ty preferované rozměry?

Možná vás nepřekvapí, že při sexu na jednu noc dávají ženy přednost o něco delšímu a širšímu penisu, než u dlouhodobého partnera. U toho by se ideální délka ve ztopořeném stavu měla pohybovat okolo 16 centimetrů, obvod pak okolo 12 centimetrů. Na partnera na příležitostný sex pak klademe o trochu větší nároky. Ani ne tak na délku, kde jde jen o dvě desetiny centimetru, jako spíš na šířku, tam je rozdíl téměř centimetr. 

Prause ale zároveň dodala, že rozhodně neexistuje měřítko na dokonalý penis. Vše se odvíjí od konkrétní "situace". A na základě výsledků provedeného průzkumu také potvrdila, že velikost penisu hraje u žen při výběru partnera skutečně až druhořadou roli. Při otázce jak důležitá jsou pro ně rozměry údu obecně, uvedla většina z nich tuto preferenci až někde na spodku žebříčku hodnot, "těsně nad barvou očí a typem auta". I když výjimky samozřejmě existují.

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Ester.ka 22. 2. 2022, 11:06
Tak já nevím holky, ale není to nějaký překlep- šířka 12 cm?Délka 16 cm a šířka 12 cm, pomalu stejně široký jako dlouhý...Upřímně si to ani neumím představit, to by bylo velké jako náš zakrslý králík... :-$ ,-) :-p
Ester.ka 22. 2. 2022, 11:15
@Ester.ka Pardon, špatně jsem četla... ,-)

Kategorie