Zobrazit přihlášovací formulář

Den otců 2022: Nejlepší tipy na dárek pro tatínka, dědečka i manžela

  • Publikováno:
Den otců 2022: Nejlepší tipy na dárek pro tatínka, dědečka i manžela

Stejně jako každý rok i letos připadá svátek všech tatínků na třetí červnovou neděli. Poznamenejte si tento den do kalendáře! Dětem připomeňte, jak podstatné je dát tatínkovi najevo, jak moc důležitý pro ně je, a pomozte jim vyrobit nějaký pěkný dárek a přáníčko. Na svého tátu ale nezapomeňte ani vy sami a pořiďte mu něco, co ho zaručeně potěší! Máme pro vás pár skvělých tipů. 

Audiokniha je skvělou volbou

Ať už je mu pětadvacet, třicet, padesát nebo sedmdesát, miluje detektivky, thrillery, fantasy, sci-fi, dává přednost životopisným dílům nebo třeba klade důraz na osobní rozvoji, s knihou nikdy nešlápnete vedle. A když zvolíte audioknihu, bude jeho radost ještě mnohonásobně větší. Nemusí totiž s sebou pořád knížku tahat, nemusí hledat, kde naposledy skončili, nebo třeba řešit, kam dal brýle na čtení. Poslechem audioknih si může zpříjemnit nejen volné chvíle doma, ale i každodenní cestu do práce, na dovolenou či třeba relax na pláži nebo zahradním lehátku.

Tipy na další skvělé dárky najdete ve fotogalerii:

 

Vyprávěné příběhy nadchnou opravdu každého

Nepropásněte proto příležitost pořídit si atraktivní tituly za výhodnější ceny. V rámci akce „Červen měsíc audioknih“ je právě teď nabízí největší audioknižní platforma v Česku Audioteka. Každý červnový týden představí na čtyři desítky titulů, každý z nich za jednotnou cenu 149 Kč. U některých audioknih tak ušetříte více než polovinu původní ceny. Kolekce příběhů za akční cenu se čtvrtek co čtvrtek mění, a tak se vyplatí sledovat web Audioteka.cz v průběhu celého měsíce.

Mix titulů, které jsou do speciální nabídky zařazeny, je velmi pestrý. Vybrat tak můžete příběhy nejen pro tatínka, ale i pro celou rodinu.

SOUTĚZ

Vyhrajte jeden ze 3 voucherů v hodnotě 500 Kč na audioknihy z à la carte katalogu Audioteky dle vlastního výběru.

Zapojit se do soutěže můžete ZDE >> 

K poslechu zakoupených titulů slouží aplikace Audioteka, která má řadu užitečných funkcí. Patří k nim zrychlování zvuku, posouvání příběhu po časové ose nebo podpora Apple Car Play i Android Auto. Loni navíc přibyla možnost ovládání přes hodinky Apple Watch nebo s podporou Alexa. Audioknihy lze stáhnout v mp3 formátu pro poslech offline. Vás i děti tak zabaví třeba během dlouhé cesty na dovolenou. Navíc, než si audioknihu pořídíte, můžete se v bezplatně dostupné ukázce sami přesvědčit, zda vám její zpracování vyhovuje.

Iniciátorem akce „Červen měsíc audioknih“ je americká Asociace vydavatelů audioknih (APA). Audioteka se do ní zapojuje již pátým rokem. Podrobnější informace i tituly, které při této příležitosti nabídne až do 30. června 2022 za zvýhodněnou cenu, najdete na www.audioteka.cz.

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie