HODNOCENÍ ZA POSLEDNÍ MĚSÍC

HODNOTIT MOHOU POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
VŠECHNA | POZITIVNÍ | NEGATIVNÍ | NEUTRÁLNÍ
Inzerentka získala za poslední měsíc 28 hodnocení, celkem již získala 4.917 hodnocení, zobrazit starší hodnocení
Marcela H. (mamlasi) ID 290859 (25.9.2017, 17:22) včera
(F)Dobrý den Vendy (F),
děkuji za krásnou bundičku (Y) :-).Mějte se (child1) a nashledanou (hello) Marcela+ (X) (L)
ODPOVĚDĚT
Lucie G. (sarik1) ID 6901 (23.9.2017, 16:11)
Dobrý den, moc děkuji za super obchudek, bunda je krásná. L
ODPOVĚDĚT
Šárka K. (Sarykk) ID 67615, mimibazar.cz/sarykk (22.9.2017, 14:57)
Dobrý den, děkuji obchůdek :-) Bunda je opravdu super (Y) (Y) (Y) Mějte se krásně (F) (F) (F) Šárka
ODPOVĚDĚT
Veronika Č. (corbinka) ID 468738 (22.9.2017, 12:43)
Děkuji za rychlý a bezproblémový obchůdek. Vestička je krásná!!! (Y)
ODPOVĚDĚT
Eva K. (Oli Oil) ID 77946 (21.9.2017, 17:37)
Vendy, děkuji za super pohodový obchůdek!!! |:o) |:o) |:o) (clamp) (clamp) Eva
ODPOVĚDĚT
Dagmar R. (jadrob) ID 190464, mimibazar.cz/jadrob (21.9.2017, 8:22)
(F)Vendy (F),
děkujeme za spolehlivý obchůdek (clamp) (clamp) (clamp) a (Y) bundu.
Přejeme krásné (jablka) dny
Dáša a (X)
ODPOVĚDĚT
Radka J. (Lindík1) ID 44536, mimibazar.cz/inge (20.9.2017, 12:37)
Dobrý den,balíček v pořádku dorazil (Y) (Y) (Y)bunda sedí parádně a je moc hezká |:o) |:o) |:o)moc díííky za obchůdek :-) :-)Radka
ODPOVĚDĚT
Veronika P. (Kajina06) ID 110823 (20.9.2017, 9:40)
Dobrý den, balíček dorazil, děkuji za krásné věcičky. (Y) (Y) (Y)
Veronika
ODPOVĚDĚT
Lucie H. (lucie.hy) ID 333845 (19.9.2017, 21:56)
Dobrý večer,
mockrát děkuji za super rychlý obchůdek, bunda je krásná a synovi se jistě bude také líbit. Obchůdek s Vámi doporučuji všem maminkám a já se jistě vrátím (Y) (clamp) (hello)
ODPOVĚDĚT
Věra K. (verulik78) ID 381927 (19.9.2017, 15:32)
Dobrý den, (G) balíček v pořádku dorazil, bunda je krásná, syn spokojený, co víc si přát. Děkuji za rychlý a bezproblémový obchod a ráda Vás doporučuji, Věra K. (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVĚDĚT
Martina K. (MaKuci) ID 103756 (18.9.2017, 22:34)
Jani, díky moc za rychlé jednání. Věcičky krásně sedí, dcerka je v nich jak z cukru :-) To bude na svahu zamilovaných :-) :-) Hezký den, Martina (Y)
ODPOVĚDĚT
Jana H. (avokvorob) ID 372269 (18.9.2017, 11:03)
Dobrý den,
velice super obchůdek, vše dorazilo v pořádku a rychle. Příjemná komunikace! Doporučuji! (Y)
ODPOVĚDĚT
Ludmila T. (LidkaT) ID 422714, mimibazar.cz/lidkat (14.9.2017, 19:30)
Dobrý den,
zimní bunda dorazila, je super, jsem moc spokojená....děkuji a mějte se krásně, Lidka (Y) (Y)
ODPOVĚDĚT
Andrea Č. (chad) ID 57530 (14.9.2017, 17:26)
(F)Dobrý den (F),
(G) dorazil v pořádku |:o)
Moc děkuji za velmi rychlý a pohodový obchůdek |:o) |:o) (clamp) (clamp)
Andrea
ODPOVĚDĚT
Markéta D. (adydy) ID 201239, mimibazar.cz/adydy (14.9.2017, 14:02)
Balíček dnes dorazil. Oteplováky jsou super!!! Děkuji za prima obchod. Markéta (Y) (Y) (Y)
ODPOVĚDĚT
Pavlína V. (amos) ID 57888, mimibazar.cz/amos (14.9.2017, 13:04)
Dobrý den (hello).
(G) dnes dorazil, (F) (F) (F) (F) (F) (F) moc Vám děkuji za parádní oblečení :-) (Y) :-) (Y) :-) (Y) :-), a doporučuji (clamp) (clamp) (clamp) (clamp). Pavlína
ODPOVĚDĚT
keteřina šindlerová (ferinka1) ID 224055 (14.9.2017, 12:01)
Naprosto spokojená,úžasná domluva,skvělá komunikace,ochota...vše,více takovýchto prodejců,děkuji (Y)
ODPOVĚDĚT
Renáta L. (Renca9) ID 92042, mimibazar.cz/renca9 (13.9.2017, 9:27)
Dobrý den ,
(G) s bundou dorazil, syn je naprosto nadšený (Y).
Děkuji za příjemný a rychlý obchůdek (clamp).
Přeji krásné blížící se (jablka) dny
Renata a její (X) (Z)
ODPOVĚDĚT
Pavlína M. (pvln) ID 466627 (11.9.2017, 9:18)
Václavka :-) NEJLEPŠÍ a nejskvělejší (Y) Již od ní máme třetí bundu, pokaždé maximální spokojenost jak v kvalitě tak v komunikaci. Pokud někdo váhá s velikostí, Vendy je vždy vstřícná a ochotná poradit. Pokud zase budeme kupovat bundu, botky .. pokaždé jen od Václavky (Y) (clamp) (X) (objimam)
ODPOVĚDĚT
Zuzana R. (zuzui) ID 261087 (8.9.2017, 14:14)
Dobrý den, (G) přišel úžasnou rychlostí a bundička je perfektní (Y) Děkuji za spolehlivý obchůdek (clamp) Z.
ODPOVĚDĚT
Tereza M. (Terezahod) ID 454452 (8.9.2017, 11:52)
Bezvadné bundy,vstřícnost,rychlost,doporučuji.
ODPOVĚDĚT
Michaela D. (Míša81) ID 425983 (7.9.2017, 13:58)
Moc děkujeme za bezvadnou kombinézu, velice milou a trpělivou komuniakci :-) a vřele všem doporučujeme!!! (Y)
ODPOVĚDĚT
Andrea V. (andrej99) ID 177964 (6.9.2017, 15:38)
Dobrý den (F), bundičky máme doma |:o) |:o), moc děkuji za pohodový a milý obchůdek, určitě doporučuji (clamp) (clamp) (clamp) Mějte se krásně (hello) (hello) Andrea (flower) (flower)
ODPOVĚDĚT
Helena M. (Helen2000) ID 361481, mimibazar.cz/helen2000 (6.9.2017, 9:05)
(Y) (Y) (Y)Dobry den, bonda je bozi!!!Moc moc dekujeme za bleskovy a pohodovy obchůdek a jen a jen doporučujeme!Pekny den Helena a (X)
ODPOVĚDĚT
Petra Ch. (SoviceSnezna) ID 503383, mimibazar.cz/sovicesnezna (5.9.2017, 23:10)
Bundičky dorazily v pořádku. Jsou moc pěkné, vše OK. Děkuji a doporučuji! (Y)
ODPOVĚDĚT
Ladislava B. (adalka) ID 8613 (3.9.2017, 13:08)
Děkuji za rychlý a bezproblémový obchod
(F), (hello).
ODPOVĚDĚT
Renata D. (renule4) ID 390734, mimibazar.cz/renule4 (1.9.2017, 13:38)
Dobrý den,
dodatečně děkuji za skvělý obchůdek (clamp) (clamp) (clamp)
Renata
ODPOVĚDĚT
Lucie B. (bledule1) ID 227549, mimibazar.cz/bledule1 (28.8.2017, 18:02)
Dobrý den,
děkuji za rychlé odeslání balíčku, šaty jsou nádherné.
Doporučuji - rychlý a spolehlivý obchůdek, krásné zboží (Y)
ODPOVĚDĚT
© 2004-2017 Affectio s.r.o. | Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Kontakt | Facebook