HODNOCENÍ ZA POSLEDNÍ MĚSÍC

HODNOTIT MOHOU POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
VŠECHNA | POZITIVNÍ | NEGATIVNÍ | NEUTRÁLNÍ
Inzerentka získala za poslední měsíc 30 hodnocení, celkem již získala 4.984 hodnocení, zobrazit starší hodnocení
Ivana Z. (ivanazajicova) ID 53457 (20.11.2017, 8:08)
Dobrý den, děkuji za rychlý bezproblémový obchod, bunda je krásná a bude pod stromečkem jako dárek (G) (clamp) Děkuji vám, zdravím vás, Ivana Z. (F)
ODPOVĚDĚT
Zuzana R. (Happy272) ID 141992, mimibazar.cz/Happy272 (16.11.2017, 16:19)
Děkuji za obchůdek, bunda je naprosto úžasná, kvalitní a moc slušivá (Y) (Y) (Y)
ODPOVĚDĚT
Ivana S. ((Ivča)) ID 23030, mimibazar.cz/slavikova (16.11.2017, 9:05)
Dobrý den (F) (hello),
(G) přišel v pořádku a musím moc poděkovat (clamp) (clamp), obě bundy jsou nádherné (L), krásné sedí, jsem moc spokojená a všem vás vřele doporučuji (clamp) (clamp) (Y) (Y) (Y). Ivča (hello) (F) (F) (F) (F) (F)
ODPOVĚDĚT
Markéta H. (svetluska) ID 13203 (16.11.2017, 8:56)
Bundy just play vesmirna a ruzickova jsou krasne. dekuji i za darky k nim a za mily rychly a bezproblemovy pristup |:o)
ODPOVĚDĚT
Martina P. (lili24) ID 498611 (15.11.2017, 18:35)
Dobrý večer,dnes dorazili teplé legíny :-) jsem nadmíru zpokojená jsou velmi hezké (Y) (Y) (Y) balíček dorazil rychlosti blesku (clamp) (clamp) (clamp) ODPORÚČAM Vás všem (clamp) (clamp) (clamp) (L) (L) (L)
ODPOVĚDĚT
Dáša H. (djkto) ID 265455, mimibazar.cz/djkto (15.11.2017, 12:30)
Dobrý den,moc děkuji za (G) ,jako vždy super věci (Y) (Y) (Y) (Y) (Y), děkuji s pozdravem Dáša (flower) (flower)
ODPOVĚDĚT
Marie R. (szumajda) ID 29070, mimibazar.cz/szumajda (14.11.2017, 15:44)
Dobrý den,
lyžařský outfit jsem dnes vyzvedla, je super, tak se snad pod stromečkem bude také líbit...díky M. (Y) (Y) (Y)
ODPOVĚDĚT
Darina S. (Dajinka.Š) ID 210132 (13.11.2017, 18:50)
Moc děkujeme za zimní bundu, je užasna!!! (Y) (Y)
ODPOVĚDĚT
Adriana Z. (adriana.z) ID 68426, mimibazar.cz/adrianaz (13.11.2017, 6:47)
Děkuji za bundičku. Je úžasná a rychlost dodání blesková (Y) (Y) (Y) Adriana
ODPOVĚDĚT
zuzana k. (kostkova82) ID 219031 (12.11.2017, 18:43)
chci moc poděkovat, výborná a rychlá komunikace i prodej (L) :-) Bunda nemá chybu, jsme nadšení.....doporučuji
ODPOVĚDĚT
Gabriela H. (dete) ID 155278 (11.11.2017, 16:26)
:-) Děkuji za bezproblémový obchůdek. Bunda je nádherná, doporučuji Vás. Vše proběhlo na jedničku. Gábina (Y)
ODPOVĚDĚT
Jana V. (muffik) ID 238732, mimibazar.cz/muffik (9.11.2017, 21:54)
Dobrý den Vendy, moc Vám děkuji za krásnou bundičku. Dcera je nadšená. Balíček dorazil rychlostí blesku. Doporučuji Vás jako spolehlivou prodávající. Jana (Y)
ODPOVĚDĚT
Monika B. (mok) ID 95667, mimibazar.cz/mok (9.11.2017, 5:59)
Dobrý den,
(G) s bundou dorazil včera. Udělala velikou radost a já děkuji za super příjemný a rychlý obchůdek.
Monika (Y) :-) (clamp) (clamp)
ODPOVĚDĚT
ANNA K. (IKAR) ID 69782, mimibazar.cz/ikar (8.11.2017, 22:22)
(podzim) (podzim) (podzim) (podzim)
Dobrý den (child1)
děkuji Vám moc za skvělý obchůdek (Y)skvělou komunikaci (Y),bunda je úžasná |:o) |:o),syn je nadšený (H) (Y).Mějte se moc krásně (L),Anička
(podzim) (podzim) (podzim) (podzim)
ODPOVĚDĚT
Lucie S. (Armandíková) ID 84598, mimibazar.cz/armandikova (7.11.2017, 17:44)
mnohokrát děkuji za vesmírnou rychlost - v neděli jsem objednala, zaplatila a v úterý už máme bundu doma. Co dodat víc ... paní je prostě skvělá a bunda moc hezká |:o) |:o) |:o) (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp) (skolak) (pack) (G)
ODPOVĚDĚT
Iveta J. (ivetkaaaaa) ID 250642 (6.11.2017, 20:17)
Děkuji za super bundu a rychlé vyřízení :-)
ODPOVĚDĚT
Lenka D. (Léňa1975) ID 437929 (6.11.2017, 16:16)
(Y) (Y)Dobrý den, balíček a kalhoty dorazily, vypadají supr. Moc děkuji za prima obchůdek. S pozdravem Lenka (clamp) (clamp) (F) (F)
ODPOVĚDĚT
Dita M. (ditmit) ID 104949 (6.11.2017, 9:41)
Napreostá spokojenost, rychlý a bezproblémový obchůdek, moc děkuji (Y) (K)
ODPOVĚDĚT
Lenka H. (Walter) ID 58209, mimibazar.cz/walter (4.11.2017, 20:19)
Dobrý den Vendy, (G) jsem si ve čtvrtek vyzvedla na poště. (Y) (Y) (Y) Eliška (X) je velmi spokojená. |:o) |:o) |:o) |:o) Bunda se jí moc líbí i mně. (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) Děkuji za bleskový obchůdek. :-) :-) :-) :-) Paní prodávající všem vřele doporučuji. (F) (F) (F) (F) Zdraví Lenka
ODPOVĚDĚT
Petra S. (melsi) ID 3750, mimibazar.cz/melsi (3.11.2017, 19:55)
Dobrý den, moc děkuji za rychlost jednání i zaslání lyžařské soupravy, je úžasná a syn má z ní radost (Y) (F) (F) (F) (L) (L) (L) (clamp) (clamp) (clamp) Petra
ODPOVĚDĚT
Martina T. (Marťouš) ID 39673, mimibazar.cz/martous (3.11.2017, 19:31)
Dekuji za bezproblemovy obchod.
ODPOVĚDĚT
Jitka B. (Jitka Budínová) ID 392684 (3.11.2017, 18:52)
Děkujeme za balíček. Bundička nádherná. Obchůdek bleskový. Doporučuji! (Y)
ODPOVĚDĚT
Iva P. (Iva P) ID 102838 (30.10.2017, 20:02)
Bunda přišla a je jako vždy skvělá, moc děkuji za super spolupráci, nakoupila jsem podruhé a zase moc ráda. Můžu vás jen a jen doporučit!!! (Y) (Y) (Y)
ODPOVĚDĚT
Monika F. (MonkaF) ID 23522 (30.10.2017, 15:13)
Dobrý den, bunda dorazila (lyzar), je super (Y). Moc děkuji (sampus) (sampus)
ODPOVĚDĚT
Jana V. (muffik) ID 238732, mimibazar.cz/muffik (27.10.2017, 20:46)
Děkuji za bezvadný a bezproblémový obchůdek. Bunda je nádherná. Doporučuji Vás. Vše proběhlo na jedničku. Jana (Y)
ODPOVĚDĚT
Martina P. (lili24) ID 498611 (27.10.2017, 12:47)
Dobrý den,děkuji mooc za (G) sněhule pro dceru jsou nádherné a teploučké :-) :-) :-) veliká spokojenost z naší strany |:o) |:o) |:o)
ODPOVĚDĚT
Kateřina M. (Kača_op) ID 64617, mimibazar.cz/kacaop (26.10.2017, 17:36)
Dobrý den, moc děkuji za expresně rychlé doručení balíčku s bundou pro syna (Y). Syn i já jsme moc spokojení (clamp).
ODPOVĚDĚT
Daniela K. (Danca129) ID 534599 (26.10.2017, 9:26)
Milá Vendy, moc Vám děkuji za nádhernou bundu pro syna. Rychlé dodání a kvalita (Y) (G) (^) (lyzar)
ODPOVĚDĚT
Barbora V. (Vitka) ID 35862 (25.10.2017, 22:00)
Dobrý den, moc Vám děkuji za balíček :-) Děkuji Vám za Vaši vstřícnost, ochotu i rychlé odeslání (clamp) (clamp) (clamp) Všem doporučuji (F) (F) (F)Barbora
ODPOVĚDĚT
Andrea K. (povleceni) ID 209804, mimibazar.cz/povleceni (25.10.2017, 17:20)
Dobrý den,

(F) (F) děkuji za bezva nákup (F) (F). Bunda i souprava jsou super (clamp)
Hezké dny, Andrea (podzim) (podzim)
ODPOVĚDĚT
© 2004-2017 Affectio s.r.o. | Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Kontakt | Facebook