HODNOCENÍ ZA POSLEDNÍ MĚSÍC

ÚČET BYL POZASTAVEN
Na vlastní žádost - pro dořešení obchodů kontaktujte apeliskova@seznam.cz
ADRIANA P. (APELISKOVA) ID 148979
Petr Pelíšek
mimibazar.cz/apeliskova
Bazárek na Slovensku
Oblast: Uherské Hradiště
Ověřená adresa
Telefon: 774146541
Registrace: 3.8.2008
Naposledy: 30.1.2018 19:07
Aktualizace: 29.1.2018 9:44
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
76625273
HODNOCENÍ 3603
VŠECHNY FOTOGRAFIE 2163
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
vítám všechny u nás ve značkovém second handu,vzhledem k tomu že mám mimčo,neběhám s každým balíčkem na poštu zvláš,posíláme 1xtýdně vždy hromadně.pokud spěcháte napište mi to.u pc nesedím celé dny.občas nakouknu ale dělám až večer taktéž odpovídám
HODNOTIT MOHOU POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
VŠECHNA | POZITIVNÍ | NEGATIVNÍ | NEUTRÁLNÍ
Inzerentka získala za poslední měsíc 8 hodnocení, celkem již získala 3.603 hodnocení, zobrazit starší hodnocení
Martina M. (starma) ID 278416, mimibazar.cz/starma (1.2.2018, 15:14)
(Y) Dobrý den Adrianko, to mě moc mrzí, že končíte :´(, věci od Vás byly vždy suprové, celé roky jsme od Vás krásně oblečené :-) (clamp). Všem maminkám Vás mohu jen a jen (F)DOPORUČIT (F), vždy vše bylo v naprostém pořádku, bez chyby :-) A když byla třeba nějaká reklamace, vždy se bleskově vyřídila, nechápu opravdu ty maminky co tu o Vás píšou. ZA MĚ NAPROSTÁ SPOKOJENOST!! (clamp) (D) (L) Zdravím a přeji mnoho dalších úspěchů v nové práci :-)
ODPOVĚDĚT
Martina Š. (Smety1) ID 175588, mimibazar.cz/smety1 (1.2.2018, 12:18)
Adriano :-) musím poděkovat za krásné zboží, které mi od Vás přišlo (clamp) i za perfektní vyřešení reklamace v super krátkém čase (Y) penízky za nedodané zboží dorazily okamžitě a bez problémů (L) je radost s Vámi obchodovat. Chápu, že toho máte hodně a někdy není tolik času, ale hlavně oceňuji snahu řešit komplikace. Za mě máte (Y).
ODPOVĚDĚT
Martina Š. (Smety1) ID 175588, mimibazar.cz/smety1 (1.2.2018, 12:22)
Kdo má u Adriany otevřenou a nevyřízenou objednávku, která ještě nebyla doručená, a chtěl by ji zrušit, má napsat Adrianě na apeliskova@seznam,cz částku a číslo účtu, platba jim bude vrácena.
ODPOVĚDĚT
Míša Z. (Mišák75) ID 325332, mimibazar.cz/misak75 (1.2.2018, 11:38)
Veliké štěstí pro ostatní nakupující je, že paní končí. Přesto, že jsem si objednala fialové lyžařské kalhoty Protest vel. 140, došly mi zelené Lewro vel. 128 (N). Chápu, může se stát, že se balíčky popletou, horší je ale přístup prodávájící, která vůbec nereaguje. Přichystám druhou a poslední výzvu a uvidí se. Pokud bude mít někdo stejný problém jako já, pošlete mi vzkaz. Vím jak toto vyřešit zákonnou cestou, mohu Vám pomoc dostat vaše peníze zpět
ODPOVĚDĚT
LUDMILA Z. (LZAJICOVAA) ID 149548, mimibazar.cz/lzajicovaa (1.2.2018, 12:55)
Adrianka není žádná zlodějka chováte se všechny jako sršni.Na mmb už nestačila našla si jinou práci.Nemusite mít obavy nikdy se nestalo, že by někomu nevrátila peníze ..
ODPOVĚDĚT
Vendulka B. (lubosci) ID 145348, mimibazar.cz/lubosci (1.2.2018, 10:14)
DOBRÝ DEN ADRI, MĚ OSOBNĚ MOC MRZÍ, ŽE KONČÍTE :-(. DĚKUJI VÁM ZA TO, ŽE JSME NĚKOLIK LET PLNILY ŠATNÍK SUPER KOUSKY OD VÁS (clamp). BUDU SE TĚŠIT TŘEBA NĚKDY V BUDOUCNU. PŘEJI VÁM I RODINĚ PEVNÉ ZDRAVÍ A POHODU (objimam)VENDUL
ODPOVĚDĚT
Lucie W. (lalinkaw) ID 280539, mimibazar.cz/lalinkaw (1.2.2018, 8:38)
(N) (N) (N) (N) taky uděluji negativ (N) (N) (N) řeším tady s paní už týden vrácení peněz za zboží, které jsem musela vrátit - kvůli špatných informacím,které v inzerátu uvedla a PRÝ NESEDÍ U POČÍTAČE POŘÁD!!! :-$ tak to se má raději na takovou práci vykašlat. Peníze chci okamžitě zpět a to včetně mého poštovného. :-@ :-@ :-@
ODPOVĚDĚT
Jana T. (talerka) ID 64418, mimibazar.cz/talerka (31.1.2018, 15:25)
Dobrý den,

bohužel musím napsat taktéž negativní hodnocení :-@
Kalhoty objednané 8.1. doposud nedoručené. Odeslány 3 emaily s dotazem, zda již bylo odesláno, ale bez reakce.

Žádám o okamžité vrácení platby zpět.

Děkuji za pochopení....

Jana T.
ODPOVĚDĚT
Martina Ch. (Kabik) ID 115055 (30.1.2018, 13:18)
Dobrý den,
jsem už docela naštvaná :-@ ... paní absolutně nekomunikuje. Poslala jsem 8/1 340 kč za brusle, které už mi neposlala. Když jsem napsala do hodnocení, že jsem ani po více jak 1 týdnu balík neobdržela navrhla paní sama, že mi peníze pošle zpět a že si mám brusle objednat jinde. Dnes je 30.1. a já stále nemám peníze zpět na svém účtu. Opravdu radost s paní obchodovat :-@ ...
ODPOVĚDĚT
ADRIANA P. (APELISKOVA) ID 148979, mimibazar.cz/apeliskova (30.1.2018, 18:30)
jsem ráda že tady končím nemám čas ztrácet tady čas,mmb není pro mě životně důležitej (H)nechala jsem obchod na vlastní žádost vypnout kdo co zaplatil dostane jinak mě těší že více jak 3000 nakupujících měla radost semnou obchodovat 9 let jsem se snažila všem vyhovět ted mám konečně jinou práci děkuji všem za pochopení
ODPOVĚDĚT
Martina Ch. (Kabik) ID 115055 (1.2.2018, 14:39)
Dobrý den, abych nebyla nespravedlivá - včera mi byly připsány peníze zpět na účet.
Určitě můžete mít spousty spokojených zákazníků - já jsem s nákupem na mimibazaru také moc spokojená a nikdy se mi ještě nestalo to co s vámi.
ODPOVĚDĚT
Monika B. (fusinka) ID 187053, mimibazar.cz/fusinka (25.1.2018, 10:32)
Paní nemůžu doporučit, objedná si zboží, dá si jej do "rezervace"čili znemožní koupit někomu dalšímu a pak nemá ani tolik slušnosti odpovědět na zprávu, jestli má nebo už nemá zájem. Takže jako nakupující nedoporučuji. .
ODPOVĚDĚT
ADRIANA P. (APELISKOVA) ID 148979, mimibazar.cz/apeliskova (28.1.2018, 19:09)
jak jistě jste si všimla týden jsem tu ani nebyla,nemám čas vysedávat celé dny u mimáče
ODPOVĚDĚT
© 2004-2018 Affectio s.r.o. | Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Kontakt | Facebook