HODNOCENÍ ZA POSLEDNÍ MĚSÍC

HODNOTIT MOHOU POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
VŠECHNA | POZITIVNÍ | NEGATIVNÍ | NEUTRÁLNÍ
Inzerentka získala za poslední měsíc 6 hodnocení, celkem již získala 1.905 hodnocení, zobrazit starší hodnocení
Andrea J. (Veronique2014) ID 556881 (19.7.2017, 22:08)
(Y)d dekuji za rychly obchudek |:o)
ODPOVĚDĚT
Lenka L. (Len1Lin) ID 396868 (18.7.2017, 21:54)
dobrý den,děkuji za prima obchůdek! Lenka Linhartová
ODPOVĚDĚT
Jana H. (husťa) ID 179925, mimibazar.cz/husta (13.7.2017, 10:09)
Dobrý den Lucko, děkuji moc za balíček. Vše je OK. Pěkný den Jana (Y) (Y)
ODPOVĚDĚT
Michaela M. (Michaela.M) ID 93735, mimibazar.cz/michaelam (12.7.2017, 13:28)
Dobrý den Lucie, možná by bylo na místě se alespoň omluvit pokud jste se při měření vnitřní stélky boty spletla o 1cm. Jak jsem Vám již psala v e-mailu, na který jste mi ani neodpověděla, boty jsou mi malé. Za Vaše jednání Vám dávám negativní hodnocení. (N)
ODPOVĚDĚT
Lucie H. (Adonisová) ID 215240, mimibazar.cz/filoni (13.7.2017, 12:10)
Nechápu Vaše hodnocení, odpovídala jsem Vám obratem a psala jsem, že jsem nic špatně neměřila, protože jste žádala o změření boty od špičky k patě. Také jsem psala, že nemám problém vzít boty zpět a když jste neodpověděla, tak nemám důvod se za něco omlouvat. Je trapné, že to řešíte tímto způsobem. Ale snad jste si tím ulevila.......
ODPOVĚDĚT
Lucie H. (Adonisová) ID 215240, mimibazar.cz/filoni (13.7.2017, 12:13)
Obchoduji zde na MMB již 9 let a bez jediného negativu, tak díky, že jste se postarala a ještě kvůli evidentnímu nerozumění. Negativní hodnocení se píšou za podvodné jednání a ne za to, že Vám neoodpovím na mail, Což ještě ke všemu není pravda. (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N)
ODPOVĚDĚT
Michaela M. (Michaela.M) ID 93735, mimibazar.cz/michaelam (14.7.2017, 15:54)
Ano, žádala jsem o změření vnitřní stélky od špičky k patě - což je 25cm. Vy jste mi napsala, že jste naměřila 26cm. Na odpověď jsem čekala týden, žádný e-mail jste mi neposlala. Reagujete až nyní na hodnocení. Je mi líto... A nezlobte se, ale to se nedělá.
ODPOVĚDĚT
Markéta E. (Marrrkéta) ID 343825, mimibazar.cz/marrrketa (27.6.2017, 9:26)
Lucko děkuji za halenku (Y) (Y) (Y) a s radostí Vás doporučím jako milou a spolehlivou prodávající (*) (clamp) (clamp) (clamp)
Markéta
ODPOVĚDĚT
Štěpánka V. (eden_13) ID 271082 (22.6.2017, 21:28)
Super obchůdek!!! (Y) Moc děkuji!!! (clamp)
ODPOVĚDĚT
© 2004-2017 Affectio s.r.o. | Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Kontakt | Facebook