HODNOCENÍ ZA POSLEDNÍ MĚSÍC

HODNOTIT MOHOU POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
VŠECHNA | POZITIVNÍ | NEGATIVNÍ | NEUTRÁLNÍ
Inzerentka získala za poslední měsíc 14 hodnocení, celkem již získala 1.291 hodnocení, zobrazit starší hodnocení
Šárka P. (sarii) ID 187209, mimibazar.cz/sarii (23.10.2020, 18:42) včera
Maximální spokojenost :-). Vše proběhlo na výbornou (Y).
ODPOVĚDĚT
Eva H. (evahartel) ID 305814 (19.10.2020, 11:14)
Děkuji za fajn rychlý a bezproblémový obchod.
Perfektní komunikace a ochota-DOPORUČUJI! (Y) (clamp) :-) (F)
ODPOVĚDĚT
Andrea Z. (feona) ID 321634 (13.10.2020, 12:25)
Ivetko děkuji za krásné obleceni (Y)vše na (Y)dcera je nadsena (Y)zase se k Vam nakouknu |:o)hodně zdraví a krásný dny Andrea (F)
ODPOVĚDĚT
Marta B. (Marta B.) ID 155783, mimibazar.cz/martab (13.10.2020, 12:16)
Dobrý den, děkuji za rychlý a pohodový obchůdek! Vše proběhlo na jedničku!!! |:o) |:o) |:o)
Přeji pěkný den! Marta
ODPOVĚDĚT
Lenka H. (Koprtina) ID 95101, mimibazar.cz/koprtina (12.10.2020, 14:37)
Dobrý den,

děkuji za rychlý obchod, super komunikaci a skvělé zboží. Mějte se krásně Lenka (Y) D O P O R U Č U J I!! |:o) (F)
ODPOVĚDĚT
Marcela H. (mamamahu) ID 553877, mimibazar.cz/mamamahu (11.10.2020, 0:41)
Děkuji za nádherné oblečení pro dcerku :-). Mělo být k vánocům, ale asi to tak dlouho nevydržím a vypadá to, že se brzy zase ozvu. Moc děkuji za super obchůdek (kytara).
Marcela
ODPOVĚDĚT
Martina Č. (carta) ID 23152, mimibazar.cz/carta (8.10.2020, 12:29)
Ivetko,
balíček mám a je to nádhera (Y) (Y) (Y) (Y) (Y).
Nakupuji u Vás už po několikáté a je to opravdu radost. Vždycky jsem nadšená a velmi spokojená se zbožím, co si objednám. Moc děkuji za pohodový obchůdek a milou komunikaci, jste skvělá (L) (L) (L)
Martina (hello) (hello) (hello)
ODPOVĚDĚT
Jiřina D. (dajirka) ID 253171 (5.10.2020, 20:10)
Super spokojenost! Doporučuji (Y) (clamp)
ODPOVĚDĚT
Kateřina H. (jesterka80) ID 171325 (5.10.2020, 12:24)
Děkuji za rychlý obchůdek, paní je velice ochotná a trpělivá, rozhodně doporučuji! (Y) [A] (clamp)
ODPOVĚDĚT
Jana Ž. (anikat) ID 466653, mimibazar.cz/anikat (3.10.2020, 17:44)
(F) Děkujeme za další krásné šaty a pohodový obchůdek |:o) doporučujeme ostatním (clamp) (Y) Jana
ODPOVĚDĚT
Irena T. (Linhy) ID 124201 (1.10.2020, 8:22)
Parádní obchůdek, jako vždy spokojenost. Krásný den .. Irena (F)
ODPOVĚDĚT
Petra S. (mensipe) ID 549826 (30.9.2020, 14:58)
Dekuju za obchůdek, bundička je super. Rychle dodání, super komunikace. Doporučuju |:o) (clamp) (hello) (Y)
ODPOVĚDĚT
Markéta H. (Marenka6) ID 54435, mimibazar.cz/marenka6 (26.9.2020, 20:18)
Také děkuji za obchůdek (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) košile je krásná |:o) |:o) |:o) a budu se těšit zase někdy (clamp) (clamp) (clamp) Markéta (L)
ODPOVĚDĚT
Lenka O. (lenaols) ID 584090 (24.9.2020, 20:07)
Ivetko,
Mockrát děkujeme za úžasnou miminku malej měl velikou radost |:o).
Můžu Vás jen doporučit (clamp).
Mějte se krásně Lenka (flower)
ODPOVĚDĚT
© 2004-2020 CZECH NEWS CENTER a.s. | Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt