HODNOCENÍ ZA POSLEDNÍ MĚSÍC

HODNOTIT MOHOU POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
VŠECHNA | POZITIVNÍ | NEGATIVNÍ | NEUTRÁLNÍ
Inzerentka získala za poslední měsíc 22 hodnocení, celkem již získala 2.319 hodnocení, zobrazit starší hodnocení
Lucie P. (Lucy1109) ID 476742, mimibazar.cz/lucy1109 (17.10.2017, 12:02) včera
Děkuji za krásný kabátek, všem vřele DOPORUČUJI!!! (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVĚDĚT
Magda K. (Agdam) ID 282262 (15.10.2017, 16:12)
Blůzka SUPER (Y)..děkuji... a také za milý dárek |:o) |:o) |:o).Magda
ODPOVĚDĚT
Anna M. (AM1) ID 553343 (14.10.2017, 0:22)
Dobry den pani Marcelko. Moc Vam dekuji za balicek a krasny darecek. Vsem Vas mohu na MMB doporucit. Anna
ODPOVĚDĚT
Bc. Renata O. (rendule76) ID 49380, mimibazar.cz/rendule76 (13.10.2017, 9:22)
(pusa) Milá Marcelko (pusa)
oooooooooooooooooo (F)o (F)oooooooooooo (F)o (F)
ooooooooooooooooo (F)ooooooo (F)ooo (F)ooooooo (F)
oooooooooooooooo (F)ooooooooooo (F)ooooooooooo (F)
oooooooooooooooooo (F)ooooooooooooooooooooo (F)
ooooooooooooooooooooo (F)ooooooooooooooo (F)
oooooooooooooooooooooooooo (F)ooooo (F)
oooooooooooooooooooooooooooooo (F)
Děkuji za obchůdek, blesková platba, milá komunikace, jen a jen DOPORUČUJI Renča
ODPOVĚDĚT
Soňa K. (sonice) ID 6827, mimibazar.cz/sonice (12.10.2017, 21:12)
Milá Marcelo, děkuji za beyproblémový obchůdek a ráda Vás doproučuji jako spolehlivou prodávající.
Soňa (Y)
ODPOVĚDĚT
Jana Č. (annahoj) ID 441679 (12.10.2017, 10:17)
Dobrý den, paní Marcelo,
děkujeme za další SUPER obchůdek s Vámi (clamp).
Zboží je nádherné, nové, neponičené a za krásnou cenu |:o).
Zaslání (G) bylo rychlostí blesku a dáreček navíc potěšil.
S Vámi je (radost) obchodovat!
Budeme se těšit zase někdy příště (flower), Jana a (Z).
ODPOVĚDĚT
Markéta P. (3434) ID 98665 (11.10.2017, 19:47)
Dobrý večer, (G) mám doma. |:o) |:o) Děkuji za pohodový (drink) obchůdek. |:o) |:o) |:o) Markéta
ODPOVĚDĚT
Lenka P. (tomsim) ID 10435, mimibazar.cz/tomsim (7.10.2017, 20:23)
Děkuji za obchod, vše na 1* (Y). Mějte se hezky (F) Lenka
ODPOVĚDĚT
Martina H. (Marabelka) ID 249526, mimibazar.cz/marabelka (6.10.2017, 23:41)
Dobrý večer, děkuji za bezvadný obchůdek a za dárek navíc. Oblečení je krásné (Y) (clamp) (clamp) (clamp)
Martina
ODPOVĚDĚT
Gabriela K. (Pimpina) ID 192855, mimibazar.cz/pimpina (6.10.2017, 11:02)
|:o)Dobrý den, kabát dorazil v pořádku (Y) :-) (Y) je super, dcera je max.spokojená ! Děkujeme a doporučujeme ostatním G a E
ODPOVĚDĚT
Lenka C. (lencet) ID 375302 (5.10.2017, 16:57)
moc děkuji za úžasný kabát a taky za dárek - je nádherný :-)
Lenka
ODPOVĚDĚT
Ilona J. (ajlon) ID 255932 (5.10.2017, 9:01)
Dobrý den Marcelko (F) (F), balíček před chvilkou dorazil (clamp) (clamp).
Sukně je přesně ta barva, co jsem si přála (Y) (Y).
Děkuji za super obchůdek a báječnou komunikaci. :-) :-).
Hezký den Ilča (flower) (flower) (flower)
ODPOVĚDĚT
Zuzana U. (urbanci19) ID 422495, mimibazar.cz/urbanci19 (4.10.2017, 19:58)
Dobrý večer,
Děkuji za nádhernou bundu, jsem moc spokojená (Y) (Y)Zuzana
ODPOVĚDĚT
Michala F. (misuuu5) ID 8296, mimibazar.cz/misuuu5 (25.9.2017, 9:22)
Dobrý den, bunda je luxusní, jsem nadšená a doporučuji!!!! Michala |:o) |:o) |:o)
ODPOVĚDĚT
Lenka K. (Kmaud) ID 521305 (24.9.2017, 15:08)
(Y) :-) (Y) :-)Děkuji za obchůdek, vše super (clamp) (clamp).
Zdravím (hello)Lenka (X)
(jablka) (jablka) (jablka) (jablka) (jablka)
ODPOVĚDĚT
Petra M. (Petra1874) ID 156344, mimibazar.cz/petra1874 (22.9.2017, 8:21)
Dobrý den, Marcelo, (F) děkuji moc za (G) a také za (pack) navíc, ráda Vás doporučuji (Y) Hezké dny. Petra (flower) (jablka)
ODPOVĚDĚT
Alena V. (vodovka) ID 32247 (21.9.2017, 12:50)
Marcelko díky za šaty, (F) (F) (F) (F) (F)
jsou fakt parádní! |:o) (G) (L)
Mějte se hezky (plaz) (leto)
(hello) Alča
ODPOVĚDĚT
Romana Garguláková (romcag) ID 155868, mimibazar.cz/romcag (19.9.2017, 19:03)
DĚKUJEME ZA NÁDHERNOU KOŠILY (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)MANŽEL JE NADŠENÝ (G) (G) (G) (G) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVĚDĚT
Žaneta Ch. (zzanda) ID 39254, mimibazar.cz/zzanda (19.9.2017, 18:29)
Milá Marcelko,dnes dorazil (G) kabát je nádherný (Y) (Y) a děkuji za dáreček !všem vás jen a jen doporučuji (L) (L) ŽAneta (F)
ODPOVĚDĚT
Markéta E. (Marrrkéta) ID 343825, mimibazar.cz/marrrketa (19.9.2017, 9:12)
Marcelo děkuji za krásnou bundu (Y) (Y) (Y) a s radostí Vás doporučuji jako milou a spolehlivou prodávající (*) (clamp) (clamp) (clamp)
Markéta
ODPOVĚDĚT
Jana B. (BaJana) ID 267235, mimibazar.cz/bajana (18.9.2017, 19:59)
Marcelko, děkuji za bleskové zaslání krásného kabátu :-) (L) i za dárek - určitě užiju!!!
A těším se zase na příště
Jana
ODPOVĚDĚT
Monika D. (Monyny) ID 4895, mimibazar.cz/monyny (18.9.2017, 9:51)
Svetřík dorazila v pořádku, je moc pěkný. Děkuji za obchůdek a za dáreček. zdraví Monika (Y) (Y) (Y)
ODPOVĚDĚT
© 2004-2017 Affectio s.r.o. | Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Kontakt | Facebook