HODNOCENÍ ZA POSLEDNÍ MĚSÍC

HODNOTIT MOHOU POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
VŠECHNA | POZITIVNÍ | NEGATIVNÍ | NEUTRÁLNÍ
Inzerentka získala za poslední měsíc 12 hodnocení, celkem již získala 1.303 hodnocení, zobrazit starší hodnocení
nikol k. (kikulinka13) ID 329007 (11.12.2018, 13:17)
Dobrý den (G) dorazil v pořádku (Y) :-) povlečení je úžasně jemňoučké (clamp) |:o) Díky a přejeme hezké vánoce Nikol a (Z) (Z) (balicek) (banky)
ODPOVĚDĚT
Eva V. (lumar) ID 70979, mimibazar.cz/lumar (7.12.2018, 21:49)
Dobrý den, balíček dnes došel, jsem maximálně spokojená (Y) (Y) (Y) (K)
ODPOVĚDĚT
Jana M. (Wendella) ID 387287, mimibazar.cz/wendella (7.12.2018, 16:13)
Milá Kristýno, (F)
děkuji za bleskové zaslání objednaného zboží. Vše je v naprostém pořádku - rychlost, jakou jsem měla balíček doma, výborná komunikace. Děkuji i za milý dáreček a ráda vás všem doporučuji jako příjemnou a spolehlivou prodávající. (Y) (clamp) (Y)
Jana
ODPOVĚDĚT
iva k. (ŽOFINKAKA) ID 97487 (7.12.2018, 11:37)
Kristýnko povlečení mi dorazilo bleskem [A] bylo mi ctí s vámi obchodovat. Povlečení nádherné (F) a tímto vám zde chci velmi poděkovat a všem vřele doporučit (clamp). Děkuji moc
ODPOVĚDĚT
Hana Š. (PASIK) ID 565660 (4.12.2018, 15:29)
Moc děkuji za povlečení ,obojí je moc pěkné ,Proma obchůdek i spolupráce všem doporučuji a hezké Vánoce Hana (Y) (clamp) (Y)
ODPOVĚDĚT
Jana O. (nick1) ID 192561, mimibazar.cz/nick1 (3.12.2018, 19:48)
Dobrý den,
povlečení přišlo v pořádku. (Y) (Y)
Děkuji za rychlé a bezproblémové jednání a vyřízení.
Vřele doporučuji.
Jana (clamp) (clamp)
ODPOVĚDĚT
Jiřina K. (ainka) ID 102040, mimibazar.cz/ainka (28.11.2018, 10:52)
Děkuji,vše v pořádku (clamp) (Y) |:o).Velká spokojenost (L).Jiřina
ODPOVĚDĚT
kateřina Ř. (Bajunka) ID 60624, mimibazar.cz/bajunka (23.11.2018, 10:14)
Děkuji za krásnou osušku (Y) (Y) (Y) a doporučuji Katka (vanoce) (andel)
ODPOVĚDĚT
Jana Ch. (Paolinka) ID 48947, mimibazar.cz/paolinka (21.11.2018, 17:56)
(G) v pořádku dorazil (L) (L) (L) moooc děkuji s pozdravem Jana Ch. (clamp)
ODPOVĚDĚT
Veronika H. (vercaHlad) ID 175364 (20.11.2018, 19:04)
Krásný večer, mooooc děkuji za látečky, přehoz ušitý a mladý pán skákal radostí- co víc si přát. Moooc děkujiza pomoc a látečky. Všem mohu je doporučit (Y) (Y) (Y) (hello), hezký večer Veronika H.
ODPOVĚDĚT
Glaudie L. (Chelza) ID 331283 (14.11.2018, 20:33)
Krásný večer, (G)mám doma povlečeví je nádherné (clamp) (Y) :-) děkuji za dáreček (balicek)který potěšil.Měkte se krásně (F)a někdy zase (hello).Doporučuji všem (child1)
ODPOVĚDĚT
Lenka D. (Léňa1975) ID 437929 (14.11.2018, 10:27)
(Y)Dobrý den, balíček dorazil. Moc děkuji za pohodový obchůdek. Doporučuji i ostatním. Pěkný den. Lenka (clamp) (clamp) (F)
ODPOVĚDĚT
© 2004-2018 CZECH NEWS CENTER a.s. | Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt