HODNOCENÍ ZA POSLEDNÍ MĚSÍC

HODNOTIT MOHOU POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
VŠECHNA | POZITIVNÍ | NEGATIVNÍ | NEUTRÁLNÍ
Inzerentka získala za poslední měsíc 13 hodnocení, celkem již získala 6.868 hodnocení, zobrazit starší hodnocení
Veronika S. (Nundrdlik) ID 125207, mimibazar.cz/nundrdlik (25.4.2017, 10:52)
Dobrý den Kristy,
(G) máme doma a mikinka je úžasná (Y) .Moc děkuji za super rychlý obchůdek (clamp) a milou komunikaci :-$. Všem Vás velice ráda DO (F)PO (F)RU (F)JI (F).
Mějte se krásně, Veronika
ODPOVĚDĚT
Jana H. (janahaus) ID 230663 (23.4.2017, 21:23)
Dobrý den,
opožděně děkuji za skvělé věci. Balíček přišel ryhlostí blesku. (clamp) Vše dokonalé (Y)
děkuji (L) (F) (F) (F)
ODPOVĚDĚT
Jana K. (PetaTomik) ID 567304 (20.4.2017, 12:52)
Dobrý den, děkuji za bezva trička HM a doporučuji. Jana (Y) (clamp)
ODPOVĚDĚT
Gabriela K. (krajickula) ID 136653, mimibazar.cz/krajickula (19.4.2017, 15:36)
Dobrý den, balíček dneska v pořádku dorazil moc děkuji :-) :-)
ODPOVĚDĚT
Jana H. (šaninka) ID 188583, mimibazar.cz/saninka (12.4.2017, 18:16)
Dobrý den, balíček s kalhoty dorazil v pořádku děkuji za rychlou komunikaci a poslání.Jana |:o) |:o)
ODPOVĚDĚT
Lenka B. (LenulkaB) ID 331927 (12.4.2017, 12:14)
Dobrý den, (G) včera v pořádku dorazil (clamp) Moc děkuji za obchůdek a mohu vás doporučit i ostatním (Y) Lenka (F)
ODPOVĚDĚT
Kateřina K. (ADAMINA11) ID 445212 (12.4.2017, 7:53)
Dobrý den, vesta mi již dorazila a je úžasná (Y) (Y) (Y)
Moc děkuji za rychlý a příjemný obchůdek
(F) (F) (F)
Kačka
ODPOVĚDĚT
Blanka K. (Dafnee) ID 64705, mimibazar.cz/dafnee (6.4.2017, 14:12)
Děkuji za kráásnou vestu pro dceru.už ji máme doma (G).
Blanka (Y) (Y) |:o) |:o) (clamp) (clamp) (pack) (pack) (pack) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVĚDĚT
Petra G. (gyby) ID 157513, mimibazar.cz/gyby (5.4.2017, 11:47)
Dobrý den, (G) máme doma. Vesta je krásná |:o) |:o) |:o). Moc děkuji za super obchůdek (clamp) (clamp). Všem ráda doporučuji (Y). Přeji hezký den. Petra (hello)
ODPOVĚDĚT
Martina K. (Martulinka28) ID 249288, mimibazar.cz/martulinka28 (5.4.2017, 11:43)
Dobrý den Kristo,
(pack) dnes dorazil (clamp) moc díky za rychlý a spokojený obchůdek |:o) (L) doporučuji. Martina
ODPOVĚDĚT
Jana H. (Janina130) ID 302038 (3.4.2017, 8:18)
Dobrý den (F) děkuji za krásnou mikinu (Y),milou a rychlou komunikaci (clamp) a doporučuji Jana [A]
ODPOVĚDĚT
Anna T. (Anulinka T.) ID 534179 (3.4.2017, 8:00)
Sáčko je super |:o)
Děkuji za obchůdek (clamp) a všem doporučuji (Y)
A (X) (X)
ODPOVĚDĚT
Zuzana V. (votrubacek) ID 565219 (31.3.2017, 11:30)
Dobrý den,
kalhoty přišly vpořádku. jsou pěkné. děkujeme. doporučuji. Zuzka
ODPOVĚDĚT
© 2004-2017 Affectio s.r.o. | Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Černá listina | Kontakt | Facebook