Zobrazit přihlášovací formulář

GIVENCHY ANGE OU DÉMON LE SECRET EDP 50ml

Administrace

GIVENCHY ANGE OU DÉMON LE SECRET EDP 50ml

1 450 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 80 Kč
Nové v originálním balení Dámská parfémovaná voda GIVENCHY ANGE OU DÉMON LE SECRET EDP 50ml Květinová dámská vůně pro ženy uvedena na trh v roce 2014 zahalte se do tajemství, které bude muže lákat Parfémová voda Givenchy Ange ou Démon Le…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 1. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

GIVENCHY ANGE OU DÉMON LE SECRET EDP 50ml

1 450 Kč
  • Popis zboží
Nové v originálním balení

Dámská parfémovaná voda

GIVENCHY ANGE OU DÉMON LE SECRET EDP 50ml


Květinová dámská vůně pro ženy uvedena na trh v roce 2014 zahalte se do tajemství, které bude muže lákat
Parfémová voda Givenchy Ange ou Démon Le Secret 2014 je luxusní tajemná vůně, která vás provede zahradou plnou květin. Tato vůně je novým uvedením původní vůně z roku 2009. Složení vůně zůstává naprosto stejné, pouze nová reklamní kampaň s Kati Nascher předvedla i nový vzhled flakonu. Oblíbená vůně, která má spoustu svých fanoušků si právem zasloužila návrat na trh ve svém novém tajemném kabátku.
Givenchy Ange ou Demon Le Secret 2014 je svůdná vůně pro ženy. Něžné tóny bílých květů a čajových lístků doprovází svěží vůně citrónu a brusinek. Zaklad parfému tvoří hřejivý nádech dřeva, pačuli a pižma. Parfém Ange ou Demon Le Secret 2014 vyzařuje eleganci, smyslnost a svůdnost.
Parfemovaná voda pro ženy Givenchy Ange ou Démon Le Secret 2014 je opředena orientálním původem. Květinový zábal svěžesti vás překvapí svojí výraznou čerstvostí. S originální kompozicí zažijete pocity radosti, překvapení a životního nadšení.
Givenchy Ange ou Démon Le Secret 2014 má skutečně vybrané složení, které se skládá z pivoňky, čajových lístků nebo brusinek a jasmínu. Esenciální prvky, jež vás vyzývají k nespoutané hravosti, přirozené eleganci a prohloubí vaši ženskou smyslnost. Tóny, jimž jednoduše neuniknete.
Složení vůně:
Hlava: brusinky, čajové lístky, citron
Srdce: pivoňka, leknín, jasmín
Základ: pačuli, pižmo, bílé dřevo
O velké eleganci lze hovořit také z pohledu zpracování flakónku toaletní vody pro ženy Givenchy Ange ou Démon Le Secret 2014. Krystalické tvary působí lehkým a luxusním dojmem.

100% originál, ručím vrácením peněz!!!
  • 9. 12. 2021, 17:20

  • Zobrazení

    207

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Židle Chicco Polly
Křesílko medvídek Nanán
Rifle Gant vel. 26/32
Hnědá kabelka Benetton
Kožená kabelka Michael Kors
Kožená kabelka DKNY
Černá kabelka Esprit
Černá kabelka Scidaca

Kategorie