Zobrazit přihlášovací formulář

Bavlněné látkové pleny uni velikost

Administrace

Bavlněné látkové pleny uni velikost

100 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 55 Kč
Nošené - viz detailní foto, na plenách je to znát, je trošku změněná i barva, ale jsou stále savé a funkční. Nové se prodávají za 280 Kč za kus, nabízínm za 100 Kč / ks, celkem 7 ks, PŘI ODBĚRU VŠECH KUSŮ CENA 500 Kč. Plena Pastelka, je nejstarší tzv.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 6. 4. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Bavlněné látkové pleny uni velikost

100 Kč
  • Popis zboží
Nošené - viz detailní foto, na plenách je to znát, je trošku změněná i barva, ale jsou stále savé a funkční. Nové se prodávají za 280 Kč za kus, nabízínm za 100 Kč / ks, celkem 7 ks, PŘI ODBĚRU VŠECH KUSŮ CENA 500 Kč.

Plena Pastelka, je nejstarší tzv. CHOBOTKA na trhu. Vyrábíme ji pro Vás už od roku 2006. Je vhodná pro děti od narození po nočník a díky svému zajímavému střihu dětem nejen skvěle padne, ale i dobře saje a rychle schne. Získala si proto velikou oblibu nejen mezi rodiči, ale i ostatnímu výrobci. Naše Pastelka je ušita z kvalitního bavlněného froté, vyrobeného v ČR. K upevnění se používá sponka Snappi®, kterou je třeba objednat zvlášť. Přes plenu dávejte Svrchní nepromokavé kalhotky, které zabrání znečištění oděvu. Podívejte se na naše plenkové sady.
Plena Pastelka získala již několik ocenění v soutěži Látková plena roku.
  • 25. 5. 2020, 9:03

  • Zobrazení

    93

  • Oblíbené

    0

Kategorie