Zobrazit přihlášovací formulář

Realistické miminko

Administrace

Realistické miminko

1 749 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 190 Kč
Trošku zamračené realistické miminko, chlapeček Bertin je vyrobený ve Španělsku firmou Antonio Juan. Chlapeček je 52 cm dlouhý, má měkké- látkové bříško, když ho zmáčkneme chvilku vydává dětský zvuk něco jako žvatlání, smích a poplakávání. Hlavička a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 9. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Realistické miminko

1 749 Kč
  • Popis zboží
Trošku zamračené realistické miminko, chlapeček Bertin je vyrobený ve Španělsku firmou Antonio Juan. Chlapeček je 52 cm dlouhý, má měkké- látkové bříško, když ho zmáčkneme chvilku vydává dětský zvuk něco jako žvatlání, smích a poplakávání. Hlavička a končetiny jsou vyrobeny z měkčeného vinylu. Bertin je oblečený do modrého pleteného svetříku a krátkých kalhot, čepičky a ponožek. Leží na modro-bílé dečce.

Panenka od firmy Antonio Juan ze Španělska je balena v hezké dárkové krabici. Miminko splňuje bezpečnostní a zdravotní normy (CE). Doporučeno pro děti od 3 let.

Nebo

Realistické miminko je jako živé. Chlapeček Pipo je vyrobený ve Španělsku firmou Antonio Juan. Pipo je 42 cm dlouhý. Celé tělíčko je vyrobeno z kvalitního, měkčeného vinylu, který je velmi příjemný na dotek. Miminko je oblečeno ve světle modrém oblečku, leží na měkké dečce a má dudlíka.

Realistické miminko je baleno v pěkné dárkové krabici. Miminko splňuje bezpečnostní a zdravotní normy (CE). Doporučeno pro děti od 3 let.
  • 19. 3. 2020, 22:02

  • Zobrazení

    44

  • Oblíbené

    0

Kategorie