Zobrazit přihlášovací formulář

LEGO NINJAGO 70665 SAMURAJŮV ROBOT

Administrace

LEGO NINJAGO 70665 SAMURAJŮV ROBOT

235 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 95 Kč
Spoj se s Nyou – v přestrojení za Samuraje X – a vydej se s 70665 Samurajovým robotem od LEGO® NINJAGO® Legacy do boje proti Krunchovi a Nuckalovi. Vysoce pohyblivý samurajův robot obsahuje otevírací kokpit pro minifigurku, 2 vystřelovače, pohyblivé paže…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 4. 11. 2013
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

LEGO NINJAGO 70665 SAMURAJŮV ROBOT

235 Kč
  • Popis zboží
Spoj se s Nyou – v přestrojení za Samuraje X – a vydej se s 70665 Samurajovým robotem od LEGO® NINJAGO® Legacy do boje proti Krunchovi a Nuckalovi. Vysoce pohyblivý samurajův robot obsahuje otevírací kokpit pro minifigurku, 2 vystřelovače, pohyblivé paže a nohy, velkou katanu a dvojitou katanu. Tato sada LEGO NINJAGO dále obsahuje 3 minifigurky s parádními zbraněmi, které oživí tvé hry na samurajské bitvy, až si budeš přehrávat klasické scény z TV seriálu NINJAGO Mistři Spinjitzu.

Klíčové vlastnosti:

Obsahuje 3 LEGO® NINJAGO® minifigurky: Nyu (jako Samuraje X), Krunchu a Nuckala.
Samurajův robot obsahuje otevírací kokpit pro minifigurku, 2 vystřelovače, pohyblivé paže a nohy, velkou katanu a dvojitou katanu.
Tato stavebnice LEGO® NINJAGO® obsahuje také Krunchův meč a Nuckalovu kostní sekeru.
Řada nindža stavebnic LEGO® NINJAGO® Legacy obsahuje nové verze oblíbených modelů z minulých let, které ti umožní znovu prožít kultovní příběhy z TV seriálu NINJAGO Mistři Spinjitzu.
Měří přes 14 cm na výšku, 4 cm na délku a 11 cm na šířku.
  • 24. 4. 2019, 23:03

  • Zobrazení

    28

  • Oblíbené

    0

Kategorie