Zobrazit přihlášovací formulář

Přírodní preparát GreenSwan Merilin Harmony 90tabl

Administrace

Přírodní preparát GreenSwan Merilin Harmony 90tabl

129 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 99 Kč
Vysoce účinný v období klimakteria. Přírodní a nehormonální. Ploštičník na všechny fyziologické projevy klimakteria (návaly horka, pocení), třezalka pro zlepšení nálady.. Mám 2 balení, jedno originál zabalené i s krabičkou (cena samostatně 149Kč) a druhé…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Přírodní preparát GreenSwan Merilin Harmony 90tabl

129 Kč
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
  • Popis zboží
Vysoce účinný v období klimakteria. Přírodní a nehormonální. Ploštičník na všechny fyziologické projevy klimakteria (návaly horka, pocení), třezalka pro zlepšení nálady..
Mám 2 balení, jedno originál zabalené i s krabičkou (cena samostatně 149Kč) a druhé bez krabičky, ale kompletní (cena samostatně 129Kč), případně obojí dohromady 249Kč ( + poštovné)..
GS Merilin Harmony byl vyvinut ve spolupráci s gynekologickými odborníky na základě výzkumuu potřeb žen v klimakteriu. Obsahuje vysoce účinné složky, které velmi efektivně přispívají k udržení fyzické i fyzické pohody v období klimakteria. Je určen ženám, kterým záleží zejména na psychické pohodě a vyrovnanosti v tomto období a které si přejí zůstat svěží i v dalších letech. Tento přípravek představuje bezpečnou a účinnou alternativu pro ženy, které z jakéhokoliv důvodu nemohou nebo nechtějí užívat hormony.
Jak GS Merilin Harmony působí?
GS Merilin Harmony představuje nehormonální řešení obtíží v období klimakteria, nyní ještě s vyšší účinností.
1. Klimakterium: Standardizovaný extrakt z rostliny Cimicifuga racemosa je klinicky ověřená látka, u které byla řadou kvalitních klinických studií potvrzena vysoká účinnost na všechny fyziologické jevy provázející klimakterium. Mnohými odborníky je považována za vůbec nejlepší nehormonální alternativu v období klimakteria. Obsažený výtažek z třezalky tečkované jeho účinky velmi vhodně doplňuje.
2. Psychická pohoda: Extrakt z třezalky tečkované výrazně přispívá k psychické pohodě žen v období klimakteria. GS Merilin Harmony obsahuje účinnou a bezpečnou dávku extraktu třezalky tečkované.
3. Pevnost kostí: Složení je obohaceno o 250 mg vápníku a vitamin D3, jejichž dostatečný příjem je v období klimakteria obzvláště důležitý pro pevnost kostí.
  • Značka

    GS

  • Velikost

    XL

  • 27. 11. 2020, 12:14

  • Zobrazení

    267

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Bavlněné ponožky PUMA QUARTER PLAIN 3 páry
Luxusní dětský set MAMO TATO 9 dílů univerzální
Luxusní fondue set KELA ARMATA (11 dílů)

Kategorie