Zobrazit přihlášovací formulář

Dámské pyžamo krátké rukávy šortky PANDA

Administrace

Dámské pyžamo krátké rukávy šortky PANDA

279 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 60 Kč
Dámské pyžamo šortky Panda. Pyžamo se skladá z trička s krátkým rukávem a šortkových kalhot. Tričko má v horní části kapsičku, ze které vykujuje roztomilá panda. Ouška pandy jsou plastická. Šortkové kalhoty jsou potištěny puntíky. Použitý materiál je…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 24. 5. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dámské pyžamo krátké rukávy šortky PANDA

279 Kč
  • Popis zboží
Dámské pyžamo šortky Panda. Pyžamo se skladá z trička s krátkým rukávem a šortkových kalhot. Tričko má v horní části kapsičku, ze které vykujuje roztomilá panda. Ouška pandy jsou plastická. Šortkové kalhoty jsou potištěny puntíky. Použitý materiál je jemný a poddajný na dotek. Pyžamo je vhodné i na denní nošení.

Postupně budou některé velikosti vyprodané. Které lze aktuálně objednat, zjistíte nejrychleji v našem e-shopu, když si tam napíšete do bílého políčka s lupou slovo PANDA a potvrdíte kliknutím na lupu, nebo enterem. E-shop Vám pyžamko vyhledá a ukáže, které velikosti ještě jsou. Nechcete-li se dívat do shopu, napište mi sem dotaz.
Objednávat můžete zde, nebo v e-shopu. Uděláte-li objednávku tam, najdete v balíčku malý dárek. E-shop Vám nabídne širší sortiment, než mám tady na MMB. Sem se vše nevejde.



Pokyny pro údržbu:

- 70% bavlna, 30% polyester
- lze prát v pračce při teplotě do 30°
- nesušit v sušičce
- žehlit z rubu do 110°
- nepoužívat bělící prostředky
- nečistit chemicky

Míry naměřené na výrobku na přiložené fotografii.
  • 26. 10. 2020, 10:17

  • Zobrazení

    27

  • Oblíbené

    0

Kategorie