Zobrazit přihlášovací formulář

* HEAD * DÍVČÍ SOFTSHELLOVÁ BUNDA * Vel. 7-9 let

Administrace

* HEAD * DÍVČÍ SOFTSHELLOVÁ BUNDA * Vel. 7-9 let

599 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Praktická bundička na jaro až podzim, nošená pouze dcerkou, stále velmi pěkná a zachovalá, naše oblíbená, praktická a pohodlná na nošení. Jen poutko jsem přišívala, je v pořádku, plně funkční. Softshellový materiál s rubní stranou z počesaného fleecu, …

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 8. 10. 2016
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

* HEAD * DÍVČÍ SOFTSHELLOVÁ BUNDA * Vel. 7-9 let

599 Kč
  • Popis zboží
Praktická bundička na jaro až podzim, nošená pouze dcerkou, stále velmi pěkná a zachovalá, naše oblíbená, praktická a pohodlná na nošení. Jen poutko jsem přišívala, je v pořádku, plně funkční. Softshellový materiál s rubní stranou z počesaného fleecu, reflexní prvky, celorozepínací hlavní zip je podložen légou a v horní části zakončen ochranou brady vůči oděru, odepínací kapuce, dvě přední kapsy na zip, možnost regulace dolního kraje rukávů, možnost regulace dolního kraje bundy, prodloužený zadní díl bundy.
Materiál 94% polyester, 6% spandex. Podšívka 100% polyester.
SOFTSHELL je lehký a elastický materiál s membránou nebo bez membrány, který spojuje výhody druhé a třetí vrstvy. Je vodoodpudivý s vysokou prodyšností a zabraňuje průniku větru - uplatnění v různých sportovních aktivitách a v rozličných povětrnostních podmínkách.
Rozměry: délka 48 cm, rukáv od kapuce 57 cm, šířka 2x 39 cm
  • Značka

    HEAD

  • Velikost

    128

  • 22. 5. 2019, 22:45

  • Zobrazení

    20

  • Oblíbené

    0

Kategorie