Zobrazit přihlášovací formulář

Batoh NITRO VENICE burnt olive 28L

Administrace

Batoh NITRO VENICE burnt olive 28L

1 490 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 1 Kč
Středně velký batoh z řady URBAN. Objem 28 l. Vypolstrovaná kapsa na 15" notebook, vypolstrovaná kapsa na tablet, hlavní kapsa uzavíratelná na šňůru, přes je "chlopeň" s kapsou a pásky z veganské kůže na magnetické patenty. Rozměry přibližně 44 x 28 x…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 17. 7. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Batoh NITRO VENICE burnt olive 28L

1 490 Kč
  • Popis zboží
Středně velký batoh z řady URBAN.
Objem 28 l. Vypolstrovaná kapsa na 15" notebook, vypolstrovaná kapsa na tablet, hlavní kapsa uzavíratelná na šňůru, přes je "chlopeň" s kapsou a pásky z veganské kůže na magnetické patenty. Rozměry přibližně 44 x 28 x 20 cm. Hmotnost 650 g.


HISTORIE ZNAČKY: Značka Nitro Snowboards vznikla v roce 1990 v Seattle v americkém státě Washington. Založili ji dva jezdci, kteří chtěli vyrábět kvalitní vybavení, protože nabídka na trhu se jim zdála nedostatečná. Snowboarding pro ně byl vášní a zůstal jí dodnes. Říkají: Jsme věrní snowboardingu a děkujeme vám za podporu, díky které v tom můžeme pokračovat. Naším cílem je přicházet s inovacemi, které by zvyšovaly úroveň našeho sportu, s novými postupy, materiály, technologiemi... Chceme posouvat limity a máme s tím již za tu dobu mnoho zkušeností. Jako první jsme přišli například s progresivním vykrojením či tříkusovým vázáním. U zrodu každého našeho produktu stojí jezdci z naší designerské kanceláře v Seattlu. Náš "design & development" tým je s námi ode dne nula - ne každá snowboardová firma může říct něco takového. Na našich návrzích pak ještě zapracují Evropané kteří mají na povel výrobu a vše v neposlední řadě otestují naši jezdci na horách po celém světě. Takový je náš recept na jedinečné snowboardové vybavení.
  • 4. 5. 2021, 23:37

  • Zobrazení

    54

  • Oblíbené

    0

Kategorie